Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olcia;)

co mam zrobic??

Polecane posty

Hej dziewczyny czy znacie moze jakis dobry krem brazujacy lub cos innego zeby nakladac to zamiast pudru??Bo dosc czesto robia mi sie wypryski po tem znikaja ja troche je podrapie bo swedza i zostaje blizna...:((mial ktos juz taki problem dodam ze jestem w ciazy i to z tad te prychole, z corka miałam jeszcze gorsza twarz..mam jeszcze jeden problem mam duzo wagrow na nosie i podbrudku, i małe biale kuleczki podobne do kaszaczków jak sie tego pozbyc??narazie boje sie isc do kosmetyczki na oczyszczenie twarzy bo podobno to bardzo boli. I sama nie wiem czy wybrac sie do dematologa, pomóżcie!!

jesli chodzi o te syfy na twarzy to znam darmowy sposob i przynowsi on swetne efekty, jednak nie wiem czy mozna go ztosowac w ciazy...:( ugotowane ok. 3 min pokrzywy nalozyc na miejsca z syfami i odczekac jakies 20 min po czym zdjac i przetrzec twarz naparem z tych ugotowanych pokrzyw. Robic to raz dziennie przez miesiac.Ja juz 3 tyg to robie i nie mam teraz zadnego pryszcza a mialam ich duzo na brodzie. A krem brazujacy do np. Ziaja Sopot krem relaksujący...

ja jak mam jakies sywki to plasterkiem cytryny smaruje sobie twarz i zostawiam ten sok z cytryny na pare minut na twarzy dodam ze czasem bardzo piecze a pozniej myje twarz i syfki mi znikaja ;) slyszalam ze do cytryny mozna dodac miod i zrobic taka maseczke ale ja mam uczulenie na miod i robie tylko sama cytryna. Swoich pszczol tez nie mam nie choduje ich :P

Gość superExtra
hmm w te upały to w ogóle przestałam nakładać podkład itd, bo wszytsko i tak ze mnie spływa. żeby wyglądać normalnie, na noc smaruję twarz kremem ziaja, tym w brązowym opakowaniu, fajnie nadaje kolor skórze, a na dzień po prostu smaruję kremem matującym. ewentualnie jakiś korektor. http://odlotek.pl/zaproszenie/24843