Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obiadek

jaki macie pomysl na sniadanko

Polecane posty

Gość xsera
Bardzo sympatyczny temacik chociaż robisz sobie jaja to i tak narobiłaś mi smaka:) No i faktycznie lepsze to niż tamaty o "japąkach", cipach itd

własnie tez tak mysle ale pierwszy raz tak zrobiłam bo lubię eksperymenty w kuchni ;) ostatnio dałam za duzo chrzanu az piekło, innym razem za duzo marchewki było za słodko :(. i właśnie szukam jakiegoś najodpowiedniejszego przepisu na te ogorki.

Gość wymarzona
hejka obiadek! Widze,ze dzialasz ostro od rana,i bardzo fajnie,juz zdazylam sie wprowadzic w dobry nastroj,zwlaszcza jak przeczytalam post od zakladacz,pekam ze smiechu,,DO YRGO WIECZNIE GLODNEGO PASZTETA,az mi jej /jego zal,ze tak malo wie. Dobrej zabawy i milego dnia. Niech kanapki beda z Toba.

Lidiaaa chlebek kupuje Kicky Rikki idz se zwal konika bo twoja opinia lata mi .... xsera dziekuje ;) 🌻

Gość nickonicko 2012
ja tam lubie kanapeczki o biadka ,tylko nadal nie wiem z czym one sa!!!!!!!

moje kanapeczki sa z chlebek z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem

zwal se konika o maj gat ty płci już nie odrózniasz??? skoro Ty masz fajfusa nie znaczy, że inne dziewczyny też mają :D

Gość xsera
Ja dziś na obiadek chyba zrobię botwinkę, mam ją w swoim ogródki i jajeczka sadzone(niestety ze sklepu) z ziemniaczkami posypanymi koperkiem. Do tego sałata ze śmietanką wiejską(dostałam cały litr)

Gość nickonicko 2012
ksera jak jajka ze sklepu to bierz tylko te z jedynką /z jedynkom? kurde balans