Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obiadek

jaki macie pomysl na sniadanko

Polecane posty

bo ja pije najpierw kawkę a później zjem bułeczki z maselkiem, liściem salaty, plasterkiem pomidorka, kawałkiem jajeczka, krązkiem zodkiewki i posypie to startym zotym serkiem, posiekanym szczypiorkiem, posole i popieprze. ;) i ciągle zastanawiam się nad obiadkiem

Gość ostatnia wieczerza
pojedli i poszli 🖐️

O znalazłam chlebek :classic_cool: albo zrobie sobie takie kanapeczki na kilka kawałków chleba posmaruje masełkiem od mojej krówki uzyje do tego dwie łyżeczki masła, połoze kilka plastrów żółtego serka, kilka krązków cebulki z mojego ogrodka , kilkanaście ziaren kukurydzy z puszki, kawałek papryki, kawałek ogórka, kilka tymiankowych, pietruszkowych łodyżek i listków, kawałek ugotowanej marchewki oraz nóż, deska do krojenia lub talerzyk, łyżeczka do użycia na kanapeczki ;) Za pomocą nożyka pokraje kromeczki z chleba i plasterki z sera taką samą liczbę kwadratów. Następnie posmaruje chlebowe kwadraty masłem i przykry je serowymi. Na każdej kanapcce ułóże dekorację z kawałka marchewek, kukurydzy z puszki, kawałka papryki, krązków cebuli,kawłka ogórka oraz ziołowych liści i łodyżek. Ułóże kanapeczki na talerzu lub desce i bedziemy je jeśc SMACZNEGO!

Gość śniadanko, obiadek, buleczki
co za debilizm.

ale najpierw ide wydoic moja kruwkę ;) pozbierac jajeczka od moich kurek zielononóżek, i pozrywać z ogródka cebulke, szczeypiorek i ogorki ;)

Gość śn iadankoo
ja jem właśnie jajecznice na słonince trzy jajak, zruminione skwarki słoniny do tego bułka i herbata a na obiad kotlet w panierce z kury, mizeria i ziemniaki polane obficie tłuszczykiem

' z kawałka marchewek, kukurydzy z puszki, kawałka papryki, krązków cebuli ,kawłka ogórka oraz ziołowych liści i łodyżek' jak to mozna zjec????? bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

o moje kiszone ogoreczki w sloiku kisza sie i piszcza chyba im tam dobrze ;) wczoraj wsadzilam do 2 litrowego sloiczka 1,5 kilo ogoreczkow z mojego ogrodeczka, koperek, 4 zabki czosnku, kawaleczek chrzanu, kawaleczek papryczki chili, lisc laurowy , zalalam to przegotowana woda ze sola i kisze ;) dodam ze te wszystkie skladniki sa z mojego ogrodeczka sama to wszystko choduje jedynie nie mam papryki ;)

obiadek,czy ty dobrze sie czujesz?? Ktory to juz temat ze bedziesz jesc kanapeczki z ..... ??

Gość zaklądacz
DO TEGO WIECZNIE GLODNEGO PASZTETA choduje się zwierzęta ciemna maso a tak naprawde, to żresz salceson kaszanke ty pasztecie i wypisujesz swoje wyobrazenia o zarciu. Tlusta swinio kiedykolwiek wlacze komputer to jestes o kazdej porze, wiec rusz to obslizgle smierdzace stare dupsko pod prysznic i zajmij sie czyms pozytecznym a nie tylko przetwarzaniem ty fabryko gowna

nie jestem taka tłusta bo pracuje w moim ogrodku a to bardzo ciezka praca , nie siedze caly dzien przy komputerze jak wy ze mnie ciagle tu widziecie :P

za to te wasze ciekawe japąki i tzycki sa naprawde ciekawe nop i chomiki ktore meczycie i cipy i kutasy na ktorych chodujecie grzybnie too to jest naprawde ciekawe ;)

to sie robi wkoorwiające, zakłada takie gimgoowno w chooy tematów o tym co żre a nawet pisać nie umie, strzelasz dziewczyno takie byki, że głowa mała. Są sprawdzone metody na nudę bo widać, że w wakacje nie masz co robić.Jak Ci się nie usmiecha nauka gramatyki to najbardziej skutecznym sposobem na nudę będzie skok z mostu lub pierdolnięcie się deklem od kibla.Zrób to a sprawisz radość sobie i nam.

puknij sie w glowe kobieto...widocznie siedzisz tylko na erotycznym skoro tylko takie tematy widzisz. Zamulasz juz z tymi kanapeczkami,to juz nikogo nie bawi

takie chwasty jak wy to sie wyrywa 🖐️ i nie zasmiecajcie mi mojego topika bo dzis zalozylam tylko jeden 🖐️ 🌼

no i moze tutaj naucze sie wreszcie dobrze pisac po polsku ale i tak nigdy w biurze nie bede pracowac wiec mi to nie potrzebne 🌼 🖐️ ide wydoic krowke i nakarmic kurki

Gość lazurowe wybrzeże
kto miłością żyje dla tego jedno danie i na kolację i na śniadanie 🌻

Gość wiem kim jest obiadek
kądor 🖐️

Gość nickonicko 2012
obiadek a ile bochenkow chlebka skroilas? bo mam smaka wlasnie na takie sniadanko,tylko zapomnialam z czym te kanapeczki robilas..:/

skroilam jak narazie jeden bochenek chleba i nigdy nie kupuje chleba krojonego bo sama zawsze kroje chleb ;)

Gość Lidiaaa
obiadek piszesz ze zakisiłas ogórki i lisc laurowy wsadziłas bleee cały smak do dupy mozesz se wsadzic

Gość Lidiaaa
a chlebek to sama pieczesz czy kupujesz?

Gość nickonicko 2012
pierwy raz slyszem o lisciu laujrowym

no i moze tutaj naucze sie wreszcie dobrze pisac po polsku ale i tak nigdy w biurze nie bede pracowac wiec mi to nie potrzebne w biurze nie będziesz pracować dla Ciebie tylko burdel, bo na kopanie rowów też jesteś za głupia.Twoja głupota jest nieograniczona 🖐️