Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garnek

utrzymywanie kontaktu z byla narzeczona

Polecane posty

Gość garnek

Bylem z moja dziewczyna 3 lata. Od pol roku byla moja narzeczona. Ale nie mogla sie zdecydowac na slub, troche sie klocilismy i postanowilem z nia zerwac. Chcialem zeby byla dla mnie milsza, bardziej garnela sie do spotkan z moja rodzina itd. Byla dla mnie wazna osoba, spedzalem z nia caly swoj wolny czas, ona o mnie wszystko wie, ja o niej. Przeprowadzilem sie tu 3 lata temu i wlasciwie nie mam innych znajomych. Rozstalismy sie w niezbyt milej atmosferze bo ona nie chciala zrywac, plakala, mowila ze mnie kocha. No ale zabralem swoje rzeczy, pierscionek zareczynowy itd. Troche mi z tym dziwnie, wszystko w miescie mi sie z nia kojarzy, polowa moich rzeczy jest od niej albo kupiona razem z nia. Czy sadzicie ze powinienem sie kiedys do niej odezwac? Probowac utrzymywac kontakty? Czy w ogole ja omijac i nie szukac kontaktu juz nigdy?

Gość pour pour
Sam musisz wiedziec, co do niej czujesz. Ale zabranie pierscionka.... Sorry, stary, ale to buractwo na maxa :D

Gość fuzjadziadka
z chłopa pana nie zrobisz a z pana chłopa też sie nie da , burak zawsze burakiem zostanie czasami się tylko w kartofla da zmienić ,takie realia :D

Gość niebieskooooka dziewczyna
mam identyczne doswiadczenie i mowie poważnie - odczep sie od niej

zgadzam się z poprzednikiem... jak można zabrać dziewczynie pierścionek zaręczynowy... i co z nim teraz zrobisz? dasz następnej? ale mniejsza o to, jeśli jesteś pewnien że nie chcesz dłużej być z nią związany to nie kontaktuj się z nią, będzie bolało ale szybciej zapomnisz :)

bedzie bolalo? ją bedzie bolalo jak sie do niej odezwie, jemu juz nie zalezy przeciez to jasne i w sumie nigdy nie zalezalo

Gość niebieskooki-blondas nl
:* niebieskooooka dziewczyna ;)

Gość garnek
ona mi oddala pierscionek to wzialem niebieskooka, ty zerwalas czy facet z toba zerwal?

o i jest moja niebieskooka połóweczka:D

facet zerwal wyprowadzil sie bez slowa, wrocil po roku i zrobil z mojego zycia pieklo emocjonalne

Gość gość
Może inaczej... Dziewczyna powinna sama go oddać :) A facet nie powinien ją o to prosić, ja bym nie chciała mieć pierścionka po facecie który mnie zostawił, rzuciłabym mu go pod nogi i tyle! Tyle był wart ile wasza miłość!

Gość garnek
niebieskooka odezwal sie po roku? a wczesniej sie nie odzywal/ co chcial po roku? chcial powrotu?

do dzis nie wiem czego chcial, myslalam ze chce cos naprawic a on chyba albo chcial mnie przeleciec albo sie zemscic, przez niego wyladowalam u psychologa i neurologa

Gość garnek
obawiam sie ze ona, jej rodzina, cale otoczenie mogli mnie znienawidzic po tej sytuacji

a najgorsze jest to ze przez rok udalo mi sie z tym zyc w miare nie myslec bylo coraz lepiej i jak rozgrzebal ta rane to do dzis nie moge sie pozbierac:(

Gość lazurowe wybrzeże
miłośc nie zna takich problemów tylko pomyka w bezkresną dal na kolorowych skrzydłach motyli 🌻

moje otoczenie go znienawidzilo, moj ojciec ktory zawsze jest wybaczajacy i wspolczujacy powiedzial "jak sie kiedys jeszcze z nim zwiążesz to na wlasna odpowiedzialnosc"

Gość garnek
jak sie klocilismy podczas rozstania to cos tam napomknalem ze bedzie moja superprzyjaciolka ale nie skomentowala

Gość pikolinka
a jak miala skomentowac? co byscie robili jakbys sie do nie odezwal? jak sobie to wyobrazasz? rozmowki o pogodzie, jakby nigdy nic?

Gość garnek
z jednej strony uwazam ze zrobila mi wielka krzywde i zycie z nia bylo stresujace z drugiej kocham ja i tesknie

garnek - mowisz dokladnie to samo co moj byly, jota w jote

Gość malgochaeee
garnek nie badz zalosny ; zerwales z nia zareczyny nie jestescie razem na co ty liczysz??? na przyjacielski sex od czasu do czasu?- niech kazde z was idzie w swoja stronę.

Gość garnek
bo ja ja kocham nie wiem czy dobrze zrobilem

Gość pekinczyca
takie utrzymywanie kontaktu pewnie zakonczy sie w lozku

Gość niebieskooki-blondas nl
garnek - ale ogarnij, że to Ty rozpieprzyłeś sprawę 🖐️

Gość garnek
no bo byla dla mnie niemila, nie wiedzialem jak sobie z tym poradzic czulem sie skrzywdzony czy sadzicie ze ja bezpowrotnie spieprzylem?

Gość moskala
ty nie chcesz z nią utrzymywać kontaktu, ty się nudzisz bo nikogo nie znasz w tym mieście i nie masz znajomych.daj jej spokój

Gość garnek
pracuje tam gdzie ona mieszka, codziennie moge ja spotkac, i co wtedy... moze powinienem wyjechac z tego miasta

Gość garnek
dlaczego? po jakich moich czynach?