Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam 15 lat

nie mam 15 lat

Polecane posty

Gość nie mam 15 lat

nie mam 15 lat , pocieszcie mnie wiem, że setny temat, nie jestem z tym facetem, spotykamy się na sex, wczoraj poszlśmy po badzie spotkanie 2+2, zawsze się pilnowaliśmy, ale z braku kasy odstawiłam antykoncepcję, no i skońćzyl we mnie, ech nawet nie zauwążyłam jakoś nie łapie tych momentów , dopieor po powrocie mi napisal to na gg, od 3 miesięcy nie używam plasterków, okres miałam nieregularny jka w pijanym widzie, co 30 , 32, 28 dni różnie, ostatni okres mialam 23 czerwca, teoretycznie z kalendarzyka wyszło mi ze dni płodne skoncyzly sie wponiedziałek, nie wiem co myslec , niechce zazyc tabletki po bo dla mnie zawsze to bylo rownoznaczne z aborcja, rany zawsze sie tak pilnowałam:( poradzcie cos , jakie sa szanse ze nie wpadlismy

Gość nie mam 15 lat
ale nie z żonaytm facetem

Gość Jaki test
Przecież test jej nic nie pomoże... Fajnie by było dziś sie bzykać a jutro juz test robic :D :D Widać że co niektorzy maja problem i to poważny! Młoda nie łam się wszystko sie ułoży! Ale też powinnaś chyba brać pod uwage wszystkie opcje... Zobacz ile masz lat?! jeszcze zdąrzysz sie nacieszyc sexem!!!!! lepiej teraz wziąść tabletkę po niż póżniej usuwać ciążę!!!!!!!

Gość nie mam 15 lat
nie jestem młoda, skończyłam w tym roku 30 lat, nie chce brac tabletki, trzy lata straciłam dziecko,

No to nawet jezeli wpadliscie i nie chcesz tabletki po to zeby dowiedziec sie czy cos a raczej ktos powstal z tej nocy musisz poczekac do ew. @ jezeli nie przyjdzie do 32 dni to zrob test i wyjdzie.

Gość nie mam 15 lat
a myślicie że są duże szanse :O ech nie aborcja nie wchodzi w gre, tabletki po to tez to samo,

Gość pokaz mi oczy a powiem ci
szansa zawsze jest to czy zaszlas w ciaze, czy nie, ilosc wypowiedzi na kafe nie zmieni nie chcesz brac tabletki po, musisz przygotowac sie, ze mozesz byc w ciazy i tyle poczekaj na okres, a nie nudz tutaj

Gość pytanko nr 1
to zrobilas juz ten test?

Gość koala60
taK TO JEST JAK dzieci biorą się za rzeczy dorosłych ,a potem jest płacz i zgrzytanie zębów

Gość nie mam 15 lat
mam 30 lat tak się składa

Tak to jest jak ktos nie potrafi czytac ze zrozumieniem:/ AUTORkA NIE MA 15 LAT!!!! Musisz spokojnie poczekac do @ lub zrobic bete, wynik wiarygodny moze byc juz po ok. 10 dniach od ew. owulacji.

Gość nie mam 15 lat
w przyszły czwartek powinnam mieć okres, wiec szybciej niż bym beta mogła zrobić, oby

Gość nie mam 15 lat
no i teraz zgłupiałam :O dostałam przed chwilą jakiegoś dziwnego plamienia trwało tylko chwile i b yło krwisto różowo czerwone :O na okres za wcześnie, na efekty wpadki też , nie wiem co mam myśleć :S

Gość nie mam 15 lat
po plamieniu pojawiło się krwawienie, ale nie mma bólu brzucha, żadnych okresowych objawów, czuje sie zupelnie normalnie poza krwią , dziwny to okres, nawet na antykoncepcji nie miałąm 24 dniowych cykli, myslicie ze moge przyjąc to za okres, i stuprocentowo byc pewnym ze nie jestem w ciązy :O