Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo sie boje

czy to znow rak

Polecane posty

Gość bardzo sie boje

2 razy wygralam walke z rakiem piersi to byl dramat ale zyje,gdy powiedzieli mi ze juz nie ma zagrorzenia ulga ktorej nie da sie opisac,ale od kilku miesiecy widze ze cos w piersi sie zmienia-mam obie piersi na szczescie obylo sie bez operacji-znow gozek dosc spory ,ale zabijcie mnie ja niepamietam czy mnie bolalo wtedy,teraz piers boli jak niewiem ,boli w tym miejscu co gozek ,boje sie to sprawdzic,niedam rade znow przez to przejsc-postanowilam po dlugich zastanowieniach zostawic to tak jak jest,nie pojde do onkologa,tak wiem,jestem glupia,nawet pojebana ale niejestem w stanie odnowa z tym walczyc-ja chcialam tu sie tylko wygadac,niegniewajcie sie ze przynudzam,i wybaczcie ortografie ,zignorujcie ja bardzo prosze

Gość o maaaj gad
a to według ciebie temat na zycie uczuciowe czy moze na zdrowie i urode??????

Gość moskala
błagam idź do lekarza..dasz radę, może to nic poważnego jakaś nierakowa zmiana idź to sprawdzić jak najszybciej dasz radę jesteś silna. trzymam kciuki.idź nawet jeśli nie ze względu na siebie to na swoją rodzinę

Gość dogmatyczny
idz do lekarza tak nie dosc ze zyjesz w stresie to jeszcze moze doprowadzasz sie do ciezkiego stanu zrob cos z tym poki jest czas leczenie nie jest gorsze od cierpien w bolu w beznadziei nie czekaj tylko lec do lekarza!

Gość nie jest latwo!
Jak ci nie pasi to nieczytaj to portal dla wszystkich i o wszystkim chcialam bo musialam poplakac wiec to zrobilam tu i teraz

Gość paganii zonda
idź do lekarza.może nie potrzebnie sie stresujesz.nie męczy cie ta nie wiedza?po za tym jak rak da przeżuty to wiesz jak i gdzie skończysz... http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

idź do lekarza, podobno nowotwór nie boli, wiec może to jakaś torbiel, czy co tam sie jeszcze ludziom robi

Gość nie jest latwo!
Wybaczcie za tamten tekst do tego kogos ale dzis szczegolnie odczowam bol piersi i poczulam sie zaatakowana przez tego kogos jestem rozbita i ten paralirzujacy strach doprowadza mnie do szalu,mam syna i meza mam rodzine musze wiele przemyslec poukladac to sobie tak potwornie sie boje

Gość moskala
właśnie ze względu na rodzinę wybierz się do lekarza.im wcześniej tym lepiej

Gość tez mi sie wydaje
ze to moze byc jakas cysta/torbiel - one sa dosc duze i bola, robia sie przez zmiany hormonalne. Pedz do lekarza , dostaniesz leki i po krzyku. i nie boj sie, wszystko jest ok. tylko nie zaniedbuj tego bo mozesz dostac jakiegos zapalenia gruczolow i po co ci to, glowa do gory i do lekarza :-)

Gość nie jest latwo!
Ja poprostu niepamietam czy bolala wtedy moje zycie od wielu dlugich lat jest silnym stresem,syn nie ma pojecia ze walcze z tym a z mezem niechce rozmawiac on wie ale ja idiotka wprowadzilam temat tabu bo by nalegal wole wam obcym sie wyryczec a i mimo wszystko dzieki wam moze uda mi sie przelamac moj strach,niejestem masochistka niebawi mnie wlasne cierpienie ale ten strach przed wiedza

Gość nie jest latwo!
To ma ok 2 centymetrow

Gość pomponik lala
autorko,dlaczego od razu atakujesz? ta osoba podejrzewam zasugerowala ci zmiane dzialu, bo chyba na zdrowie bardziej by ci pomogli:O a ty od razu z pazurami:O i twoja choroba akurat w tym przypadku cie nie tłumaczy:O

Gość tez mi sie wydaje
no widzisz 2 cm to duza torbiel, widac masz do nich sklonnosc, ja tez mialam jeszcze wieksza, dostalam leki i sie wchlonela, gdyby sie nie wchlonela to by mi ją wycieli , 1 dzien w szpitalu i po krzyku. badz duza dziewczynka i idz do lekarza, bedziesz spokojniejsza, po o ci te nerwy, jeszcze gorzej wplywaja na zdrowie ...

Gość nie jest latwo!
Pomponik wybacz mi prosze zle zareagowalam niechcialam,racja powinnam pomyslec gdzie pisze w jakim dziele,ale niezastanowilam sie i nie szukam usprawiedliwienia w raku,ale czy ja kogos krzywdze ze napisalam w nieodpowiednim dziele?

Gość nie jest latwo!
boze oby wasze literki swiete byly jutro pojde zapisze sie na termin u onkologa ja wam bardzo dziekuje modle sie zeby to byl jakis torbiel lub cysta oby to nie byl znow rak bo zadreczenie predzej mnie do grobu niz choroba jestem bardzo zmeczona tym strachem