Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szary kamyczek

Czy ona nie przesadza?

Polecane posty

Gość o maaaj gad
tak, tak...jasne..sciemniaj dalej idiotko:D:D:DD:D:D:D:DD:D:

Gość szary kamyczek
o maaj gad no właścicielem posesjo jest firma która wybudowała blok. Chodnik należy do bloku czyli do dewelopera. Na pewno nie do osoby prywatnej która mieszka w domu. Jak na razie to ty nie masz nic do napisania. Ja cię nie obrażam, ale widocznie twój poziom jest na tyle wysoki, ze jak kończą się argumenty to trzeba użyć wulgaryzmów. Niczym u tej pani z opisywanej sytuacji.

Ja też mieszkam w bloku i też mam dwójkę małych dzieci . Ale nie przyszło by mi do głowy,zeby otworzyć okno i drzeć się na dzieciaki,bo to tylko dzieci. Może za kilak lat moje dziecko też będzie biegało i hałasowało i też bym nie chciała,żeby ktoś na moje dzieci krzyczał . Bo to tylko dzieci . !!!!

Gość xxxxxxyyy
Pomponik lala, to ze ma sie w domu niemowlaka nie usprawiedliwia wydzierania sie na inne dzieci. Baba przesadziala i to ostro. A za 13 lat to co zrobi jak jej dziecko bedzie sie w dzien glosno bawic - uciszy je? Nie sadze. To jedna z tych matek co to tylko swoje dzieckko widza i chowaja potem strasznych egoistow, rozpuszczonych, rozwrzeszczanych i ogolnie nielubianych - te dzieci dzieki ogromnym straniom rodzicow mimo, ze sa normalne sprawiaja czesto wrazenie cofnietych w rozwoju - bo jak inaczej mozna nazwac 10 , ktory placze i zanosi sie bo mu dwulatek roweru dotknal. A wine za to ponosza wlasnie rodzice typu wrzaskliwa baba - jej dziecko i tylko jej sie liczy, pepek swiata, cycuszek mamusi tylko ten motloch dookola tego nie widzi i gowniarz wraz z mamuska maja problem. Halas ci przeszkadza to sie w glusze wyprowadz a nie na inne dzieci wydzieraj. Ja bym takiej na zlosc metallice na full puscila.

pani moze sobie pokrzyczec, ale nic jej to nie da,cisza nocna jest od 22 do 6 rano,a jak jej sie nie podoba to niech sie wyprowadzi na pustynie,bo na wsi tez jest glosno,w szczegolnosci jak sasiedzi sa rolnikami,maja zwierzeta i roznego rodzaju maszyny. Ja mieszkam w bloku,i pod moim balkonem jest plac zabaw,i co,mam wyjsc i zakazac sie dzieciom bawic,bo akurat dzis mam dzien wolnego i chce sobie odpoczac?

Gość taka tam sobie
Przesadziła... A jak ona się wydarła czy nawet podniosła głos to nie obudziła swego dziecka???