Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt

Dwulicowość użytkowników portali społecznościowych.

Polecane posty

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt

Rozpracujmy ich! Czy są w rzeczywistości tacy sami jak pokazują się na zdjęciach? Jakie mają zamiary komentując zdjęcia innych i co to daje na dłuższą metę? Korzyści jakieś? Jeśli tak to jakie? Jakie mają kontakty społeczne rozbudowana poza siecią wirtualną? Czy są równie towarzyscy i otoczenie kręgiem przyjaciół (chodzi mi o ludzi, którzy mają dodane po ponad 150 osób innych na swych profilach). Napiszcie co jest fałszywe, a co uczciwe z Waszych zaobserwowań i tychże kontaktów społecznych z sieci przeniesionych na realia. Czy ludzie pokazujący swoje zdjęcia z alkoholem w rzeczywistości są tacy rozrywkowi? Czy Ci przyjaciele z sieci są dla Was pomocni? Pożyczą pieniądze zawsze i oddadzą szybko lub wcale?

dodawanie zdjecia i pisane sobie opisu: KoMeNtOwAć!!!:P{P)E(#R#*R mniej wiecej tak to wyglada,zalosne jak nie wiem co

Ja nie zawieram przyjaźni internetowych, a jak już to tylko do etapu pisania na gg, albo sms. Ale nigdy nie pożyczałam pieniędzy takim osobom, ani nawet mi to do głowy nie przyszło. Od tego są "realni" znajomi.