Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła jak cholera

Moj syn zrobił dziecko swojej dziewczynie!

Polecane posty

Rodzice tej dziewczyny przywieźli ją do nas z walizką ubrań, mówiąc do mnie i do mojego męża: TERAZ wy ją będziecie utrzymywać, mój mąż się wkurzył i powiedział że równie dobrze my możemy swojego syna przyprodzić do nich. Poza tym my jesteśmy z mężem artystami i kazaliśmy im szukać własnego kąta a u nas nie będą mieszkali. Wyrzuciliśmy rodziców tej dziewczyny z domu za ich tupet to ich córka zaszła w ciąże, mnie i mężowi niech dadzą spokój. Ja maluje obrazy, mąż komponuje piosenki, pisze wiersze a dziecko pod dachem gdzie ktoś tworzy sztuke. Sztuka wymaga spokoju.

Gość dsadsdasda
no nie ja myslalam ze wy myslicie o synu i tej dziewczynie a wy tylko o sobie :D:D:D:D:D:D:D: o ja pierdziele. co za rodzice! a ile dzieci maja lat?

Gość Coś tam z czyms tam
Ale wy jestescie nienormalni

tylko że dziewczyna sama w ciążę nie zaszła ...ja rozumiem że nie chcecie młodych z dzieckiem u siebie ale mam chociaż nadzieję że im w jakiś sposób pomożecie no i najważniejsze pytanie po ile oni mają lat ?

Gość toc to
PROWO

Gość 222222
znajdźcie dzieciom mieszkanie wspólnie z rodzcami tej dziewczyny i po krzyku, a w ogóle to co na to wasz syn i czy to na pewno jego dziecko? poza tym co to za utrzymywanie? do roboty niech idą a nie u rodziców na garnuszku siedzą... :o

bzykac po katach tez sie pewnie beda chcieli. ale ja na to nie pozwole ! ja jestem artystka i nie moge sobie pozwolic na jeki, sapania czy stukania w nocy. to odbier ma wene tworcza

A czemu my im mamy pomagać? a tamci rodzice od czego są, w końcu to dziecko ich córki a nie kazać nam ją utrzymywać. Młodzi mają po 20 lat, niech sobie znajdą mieszkanie. Dziewczyna narazie jest w domu swoich rodziców, ja niańką a mój mąż sponsorem nie zamierzamy być. Artyści mają ważniejsze sprawy niż wysłuchiwanie płaczu dziecka, my już wychowaliśmy swojego syna a teraz potrzebujemy spokoju. Czasem może gdzieś weźmiemy, kupimy jakiś prezent ale na tym koniec. To wogóle nie powinny być nasze sprawy.

Gość AQilki
1/10

Przychylam się do pytania o wiek przyszłych rodziców. Tak jak już tu padło dziewczyna sama w ciążę nie zaszła, chyba że było to niepokalane poczęcie. Nic tylko współczuć tym młodym ludziom, że nie mogą liczyć na wsparcie ze strony swoich najbliszych. Rzadko zdarzają się przypadki, że obie strony odwaracają się od dzieci... Będziecie tego gorzko żałować.

Gość Nataliii90
Wspolczuje twojemu synowi rodzicow. Jestescie nienormalni. Wez lepiej artystko je*bnij sie obrazem w morde az sie opoamietasz. To jest twoje dziecko a to male wnuk. Tak wy*b z domu niec zyja na pkp. lecz sie. To ciebie powinni wyje*ac

Prosze się pode mnie nie podszywać. Dziecko stało by się inspiracją to od razu mówie że nie, nie jestem stworzona do hałasu. Wychowałam już swojego syna a teraz pora na to by zająć się sobą. Ja miałam 22 lata jak urodziłam, mój mąż jest rok starszy i daliśmy sobie rade. Oni też sobie poradzą, mój mąż sam powiedział że najwyższy czas byśmy pomyśleli o sobie.

Gość wlasnie widac...,,
wlasnie widac jak wychowaliscie syna... a JAK byl maly to pewnie cale dnie z zlobku spedzal, bo wy tworzyliscie:) Artysci w dupe jebani!

Oni mają po 20 lat, a czemu my mamy pomagać a tamci rodzice to co jakieś święte krowy? napisałam, czasem zabierzemy gdzieś dziecko, kupimy prezent ale wychowywać i utrzymywać trzech osób napewno nie będziemy. Nie życze sobie by obcy ludzie przychodzi do nas i mówili że mamy utrzymywać ich córke. Owszem, możemy zrobić tak, my utrzymujemy naszego syna, oni swoją córke a na swoje dziecko niech sami zarabiają.

to nie jest dziecko ich córki a dziecko Waszego syna i tej dziewczyny i tutaj odpowiedzialność za to maleństwo spada po połowie za zaistniałą sytuację jakbyście kochali swojego syna to byście starali się chociaż pomóc mu na początku co z Was za ludzie ?....artyści od siedmiu boleści nie to musi być prowokacja

Czy w ogóle porozmawialiście z dziećmi jak to widzą? Może oni nie mają zamiaru z Wami mieszkać, tylko sie usamodzielnić?

Gość moze by tak...
namaluj artystko obraz tym dzieciom swoim narysuj duży kontener i daj im w prezencie i dodaj ze tam sie maja udac po czym gnij w cierpieniu ze jestes podła.a maz niech zagra cos w stylu ,,spierdalaj'' ladnie bedzie.

Gość Ja Wam przepowiadam
Ze wsciekla jak cholera z ciebie taka artystka jak z koziej doopy trabka {czesc]

Gość Nataliii90
podlka jestes. ja mam 20 loat i nie wyobrazam sobie zeby moi rodzice mi powiedzieli wynos sie bo masz prace i studiujesz, wrecz pomagaja mi i daja kase na nauke.

Inaczej bym się zachowała gdyby tamta strona również starała się pomóc? ale co jest tylko jedna para dziadków od tego, wyobrażacie to sobie byście przyjechali do kogoś ze swoją córką i żądać od obcych ludzi byście ją utrzymywali. Bo ci rodzice tak powiedzieli, myślałam że im po twarzy dam. Tak, oni będą wolni a dziecko ma mieszkać u nas, nie u nich. By też mamy aspiracje życiowe, i co teraz gdy odchowałam syna miałabym się dać do pieluch zagonić. Są dwie pary rodziców, czego tamci ludzie nie rozumieją.

Gość moze by tak...
i tamci i wy to samo dno 🖐️ a w ogole prowo marne.

Gość Ja Wam przepowiadam
A mówia,ze artysci to mądrzy ludzie i powinni zrozumiec tych,ktorzy nic nie rozumieja :D

Tobie dają kase na nauke, a ja bym miała dawać kase na dziecko? co to ja zrobiłam to dziecko, mój mąż że teraz mielibyśmy je wychowywać. Oni przywieźli walizki i oznajmili że moja córka będzie teraz mieszkać u nas, równie dobrze my tak byśmy mogli zrobić ze swoim synem. Ale my jesteśmy normalnymi ludźmi a oni ludźmi z tupetem bez żadnego honoru.

Gość wlasnie widac...,,
Tobie tylko wglowie kasa i utrzymywanie kogos.. A moze tak porozmawiac z dziecmi, doradzic cos? Pomoc w znalezieniu pracy, poszukanie razem z nimi mieszkania. NIezbyt dobrze go wychowalas, ze zrobil dziecko kobiecie bedac bez zadnych perspektyw na utrzymanie jej i dziecka, a teraz najchetniej wyrzucilabys ich troje na ulice. Ta cala sytuacja to tylko Twoja wina, wiec teraz ponos tego konsekwencje, nie wytlumaczylas mu pewnych rzeczy jak byl dzieckiem, nastolatkiem to mozesz go teraz wesprzec i nie mowie tu o piniadzach.

Gość nie kumam, przecież
to wasz, powtarzam WASZ dzieciak zrobił to dziecko, ona sama sie nie zapłodniła

Gość wlasnie widac...,,
Nie potrafiliscie wychowac syna, a traz zganiacie wszystko na biedna dziewczyne