Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m_a_y

Jak zapomnieć?

Polecane posty

Mam chłopaka, jesteśmy ze sobą od niedawna. Wczoraj, pierwszy raz od 4 lat spotkałam się z moim pierwszym true love. Siedzieliśmy w parku i przez 4 godziny rozmawialiśmy na różne tematy. Teraz nie mogę przestać o nim myśleć, wszystko jakby wróciło. Wiem, że nic z tego nie będzie (na pewno!), zależy mi na moim obecnym. Ale nie potrafię przestać o nim myśleć. Nie wiem co zrobić, pomocy :(

Gość gwoli wyjasnienia...
to po co sie spotkalas z tamtym?

Spotkaliśmy się tak po prostu, jak kolega z koleżanką, żeby pogadać.

Gość fiooletowa
nie próbuj zapomnieć na siłę, bo wtedy myślisz żeby o nim nie myśleć w wyniku czego dalej o nim myślisz. masło maślane :P zajmij się czymś, wyjdź na spacer, posłuchaj muzyki, poczytaj i nie próbuj o nim nie myśleć bo to przynosi odwrotne skutki, przynajmniej u mnie...

Jak byliśmy ze sobą to oboje byliśmy smarkaci, a teraz już minęło trochę czasu, zdążyliśmy dojrzeć oboje... i tak dobrze mi się z nim rozmawiało.. Zafascynowałam się nim na nowo. To było złe :(

Gość poaula
Nic nie rób, samo przejdzie. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki.

Boję się, że teraz nie będę się czuła przy obecnym tak jak wcześniej.

Gość gwoli wyjasnienia...
nie uwazasz, ze to troche dziwne zachowanie z twojej strony, tak nagle po 4 latach-majac teraz chlopaka-spotykasz sie nagle z tamtym? ja mam wrazenie, ze ty wciaz nie pogodzilas sie z faktem, ze juz nie jestes z tamtym i stad nagle to spotkanie. moze po takiej przerwie znowu cos was polaczy, ale po pierwsze, do tego trzeba dwoje, po drugie, jaka role spelnia w tym wszystkim twoj obecny chlopak, kolo zapasowe? to nie fair!

W ciągu tych 4 lat w ogóle ze sobą nie rozmawialiśmy i nawet o nim nie myślałam, po prostu wczoraj zapytał się tak po prostu czy idę się przejść tak pogadać. I naprawdę tylko rozmawialiśmy.

Gość poaula
Chociaż moja kuzynka rozstała się ze swoim facetem dla pierwszej miłości i teraz są kilka lat po ślubie mają dwie córki i są szczęśliwi. No nie wiem. Nikt za ciebie tej decyzji nie podejmie. Może faktycznie ten pierwszy dojrzał, fascynuje Cię a jednocześnie jest odpowiedzialnym facetem. Moja rada-daj sobie dwa tygodnie-jak nie przestaniesz o nim myśleć to wtedy się poważnie zastanowisz. Wydaje mi się ze to samo przejdzie.

Gość chinota
złe? co było złe? kiedyś go kochałaś, widocznie dobrze się dogadujecie, nie widzę nic złego... tak to jest że płeć przeciwna robi wrażenie. Miłość jest wolnym wyborem, kogo wybierasz. To nie znaczy że jak się decydujesz być z jedną osobą to inni w ogóle nigdy ci się nie będą podobać. Tylko warto trwać przy swojej decyzji. No ale ty mężatką na razie nie jesteś ;)

Tylko, że naprawdę zależy mi ta tym obecnym. Jest wspaniały. A ten drugi ma strasznie wysokie mniemanie o sobie, taki artysta.. Zawsze taki był i przez to się kłóciliśmy. A jednak, mimo wszystko...

Gość skadi
idz za sercem, bo na dluzsza mete tylko to sie sprawdza

Gość szejk
;