Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla mnnnnnnnie

upały jak daljecie sobie rade w nocy?????????????????????????

Polecane posty

Gość dla mnnnnnnnie

ja nie mogę spać całą jestem rozpalona i gorąca po porstu płone szczegolnie dłonie masakra spac nie moge. co robicie zeby sie tak nie meczyc??? wczoraj spałam w mokrej bluzce i 2 razy w nocy wstawałam zeby ja zmoczyc co jeszce bo naprawde juz nie wytrzymuje :/

Gość dsadsdasda
Mam wiatrak w pokoju właczony

Gość dsxsvcxccf
kupiła wiatrak obrotowy ale w nocy niewiele daje,śpię w satynowej pościeli i koszuli bo ten materiał chłodzi

Gość mklmk
mam mieszkanie w tak oslonietym miejscu, ze praktycznie nie odczuwam tych upalow:D

Gość malutka koniczynka
wiatrakchodzi non stop skierowany na mnie oprócz tego spie w majtkach i staniku sportowym okryta tylko powłoczką na kołdre:P

Gość enter sandwoman
Śpię w biustonoszu i szortach, bez kołdry, mam włączony wentylator i otwarte na oścież drzwi i okna, żeby zrobić przeciąg... No i wywaliłam faceta na kanapę :O, bo śpiąc zawsze się w siebie wtulamy, co znacząco podnosi temperaturę :P

Gość wymarzona
jak nie mialam klimy to na noc przykrywalismy sie mokrymi recznikami bo inaczej nie bylo mowy o zasnieciu.

ja przez caly dzien mam pozakykane okna,i zasloniete zaluzje,i naprawde jest chlodniej,oprocz tego mam tez 2 wentylatory,i okna otwieram dopiero jak sie klade spac,tak ok.23,jak juz na dworze nie ma slonca,a jest wiaterek. I w nocy mam chlodno.

ja bardzo źle znosze upały. w pracy mam klimatyzacje ale kiedy wychodze z pracy jest po prostu koszmar, potem godzine jade do domu tramwajem gdzie omal nie zemdlałam. poza tym jak wyjde na słonce od razu mam katar i boli mnie głowa. maskara. w domu niby chłodniej ale w nocy jest duszno jak pieron i nie można spać. rano jak wstaje to mam przyspieszone bicie serca i jest bardzo słabo. czy możliwe że to przez upały? kiedy te upały sie skonćza?

Gość wymarzona
pewnie ze mozliwe. Nie wysypiasz sie zdrowo przede wszystkim wiec wiadomo ze jestes oslabiona,do tego dodatkowe oslabienie od upalow i masz rezultat. Istotne to zdrowo sie wyspac.

łatwo powiedziec wyspac...kłade sie o 22 i nie raz zasypiam o 3 lub wcale a o 6 trzeba wstac

w dzień mam pozasłaniane i pozamykane okna, przed snem biegałam ze spriskiwaczem z zimną wodą i rosiłam zasłony i firanki, w nocy otwieram okna, mam wyprasowane prześcieradło, poduszki (lepiej chłoną pot) zimny prysznic na noc śpię nago

Gość mam przenośną klimę
osiem stówek i w sypialni 20 stopni :classic_cool:

ale wam zazdroszcze ze macie klime ale z drugiej strony jak wyjzie sie na swór to znów zapalenia gardła dostac mozna

ja bym nie mogła z klimą ale żadnego balsamu teraz na noc nie stosuję, bo bym płynęła. zimny prysznic i żel tylko

Gość swietnie mi sie spi
zadnych zabiegow specjalnych nie stosuje. Cieplo jest to sie nie przykrywam. Wlaczam tylko aparacik na komary i w kime ;)

Ja kupiła mydło pod prysznic z ziaji w litrowej butelce, fioletowe (chyba jeżynowe) i faaaaaaaaaaaaantastycznie chłodzi, w takie upały to tylko lekkie cytrusowe kosmetyki... A jakbym miała się malować to w ogóle kaplica, korektor pod oczy i tusz, trudno ;) Balsamu też nie dam rady bo się kluszczy i schodzi z potem :/

Śpię na goło, mąż odsunięty na drugi koniec łóżka, bo się sklejamy :P

Gość mdło pod prysznic
ten pomysł z odpowiednimi kosmetykami jest ok. Trzeba kupic coś z mentolem (chyba)

Gość esk divka
woda woda i jeszcze raz woda! A i tak goraco:(

Gość Groov 22
Moim zdaniem klimatyzacja typu multi split jest lepszym rozwiązaniem do domu, koszt instalacji tego typu klimatyzacji może być wyższy ale można precyzyjnie dopasować moc urządzenia do powierchni, agregat klimatyzacji zawsze instalowany jest na zewnątrz budynku, sprawdź parametry tego klimatyzatora i zobacz, ja czekam aż mi przywiozą fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z sensorem podczerwieni który steruje klimą i kieruje strumień powietrza na ciepło