Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdan-25

jak byście zareagowały

Polecane posty

Gość bogdan-25

Mam pytanie do Was, dziewczyny: jak byście zareagowały, gdyby na imprezie jakiś chłopak ( np. znajomy, kolega) zachwycony Waszymi stopami, zapytał czy mógłby je pocałować? Kategorycznie byście odmówiły, czy raczej skłonne byłybyście się zgodzić? Czym byłby dla Was taki pocałunek? Jak byście to odebrały?

Gość bogdan-25
up

szok niewiem ja to bym sie smiala yyy trudne bardzo to zdarzenie a ty co zrobilas?

Gość bogdan-25
ale byś się śmiała i raczej mogłabyś się zgodzić czy nie?

Gość bogdan-25
widzę, że sobie nie pogadamy...

to zależy czy facet by mi sie podobal czy nie. ja uwielbiam gdy moj facet bawi sie moimi stopami, caluje je, piesci, masuje wiec bylo by to dla mnie napewno mile gdyby ktos obcy chcial je pocalowac. tylko nei wiem jak zareagowal by mój facet na to.. pewnie by sie troszke zdenerwowal bo wie jak to na mnie działa;p

Gość west ice the best
miałem taką sytacje.zgodziła sie więc ją pieściłem.a potem jakoś tak sie stało że wylądowaliśmy w pokoju... http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

miałam kilka razy taka sytuacje, ze facet mi sam to proponowal wiec czemu miała bym odmowic?? pod warunkiem oczywiscie ze kobieta ma ładne, malutkie i zadbane stópki;p;p

Gość bogdan-25
kasiuniaa: a gdyby nie było przy tym Twojego faceta?

Gość bogdan-25
a pisałaś wcześniej, że facet parę razy Ci to proponował i nie odmawiałaś?

owszem ale wtedy nie bylam z nikim w zwiazku i z nikim sie nie spotykałam, nie mialam zobowiazan. jak tak policze to 3 razy mi sie to zdarzylo ale za każdym razem slyszlam ze to dlatego ze mam piekne stopy;d

Gość bogdan-25
a w jakich to było sytuacjach?

Gość bogdan-25
podczas seksu rozumiem a w klubie jak to wyglądało? Podszedł do Ciebie i Ci to zaproponował, czy go znałaś wcześniej?

to juz byl w sumie koniec imprezy,niewiele ludzi zostalo a my tak przez cala impreze sobie rozmawialismy i bawilismy sie no i na koniec polozylam nogi na fotelu na ktorym siedzial a on sciagnał mi buty i zaczal masowac stopy... bylo to bardzo mile i nie uwazam zebym miala sie czegos wstydzic;d

Gość bogdan-25
a potem zaczął Ci je całować?

Gość bogdan-25
ok, a na domówce u kumpla?

tez jakos tak normalnie to wszytko wyszlo. ja siedzialam naprzeciwko i polozylam nogi obok niego a on wzial polozyj ne u siebie na kolanach i zacal najpierw masowac a pozniej calowac... wiecej juz niec nie powiem;p;p;p

Gość bogdan-25
czyli to trochę tak było na Twoje życzenie i w klubie i na tej domówce. Kładłaś nogi koło nich, żeby się trochę zajęli Twoimi stopami. Fajnie

Gość bogdan-25
ja też miałem kiedyś sytuację ze stopami na domówce, tylko że raczej upokarzającą. Chciałem pocałować jedną ładną dziewczynę w usta, a ona na to, że mogę jej najwyżej pocałować stopę. Wszyscy zaczęli się śmiać, ona zarzuciła noga na nogę i wskazała palcem na stopę. Przykucnąłem i pocałowałem ją kilka razy przy ogólnym rozbawieniu. Ale teraz wspominam to dobrze.

Gość bogdan-25
może jeszcze jakaś dziewczyna się wypowie...

Gość Gagita
Kiedys spałam u znajomej nad ranem myślałam że pies mi stopę liże a to był jej mąż , więc nie jesteś na tym świecie pierwszy z takim zamiłowaniem .

Gość mąż znajomej
Kiedys po imprezie, u mojej zony zostala kolezanka. Ja wstalem w nocy, skacowany, glodny i mysle, ide kurwa do sypialni zony, ona tam zawsze trzyma smakolyki. No i podnosze koldre i widze dwa, wielkie, zajebiste, tluste, rozklepane nalesniki z serem. Bylem taki glodny, a jednoczesnie wniebowziety, ze najpierw zaczalem je lizac z taka ekstaza. Jakiez bylo moje zdziwnienie, gdy moje "nalesniki z serem" okazaly sie stopami ww kolezanki... Moze ktos ja zna? Czasem mowia na nia Gagita. Fuuu.

Gość bogdan-25
podnoszę i liczę na wypowiedzi dziewczyn

Gość bogdan-25
pogadajmy trochę

Gość bogdan-25
owszem lubię stopy, to dość popularny fetysz. Prosiłbym jednak o wypowiedzi dziewczyn w temacie