Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to i ja się zapytam

wózek Oyster Stroller

Polecane posty

Gość to i ja się zapytam

ktos ma ? Chciałbym kupic i zalezy mi na opiniach

Gość to i ja się zapytam
Oyser Stroller firma Babystyle

Gość to i ja się zapytam
nikt nic nie wie ?

Gość a link gdzie
wklej line bo tak to chooja wiadomo o co kaman....

Gość testerka3
Dziewczyny potrzebuję pomocy!!!!! Biorę udział w konkursie kulinarnym na najlepszy przepis. Prosze pomóżcie mi i zalogujcie się na tą stronkę: www.friger.pl/index.php?ref=kingakorab Wy też możecie wygrać jak tylko chcecie a jeżeli nie to proszę o pomoc. Zajmie wam to dokładnie 10 sekund Jeszcze raz Wam serdecznie dziękuję i jak coś to mogę się zrewanżować Dzięki

Gość Ja mam taki wózek...
...kupiłem go na eBayu (z UK) - kolor PEARL (3 w 1 - czyli wszystkie możliwe dodatki: gondola, torba z przewijakiem, śpiworek, osłony przeciwdeszczowe na spacerówkę i gondolę, osłona na nogi do wersji spacerowej itp ). Jak na razie stoi w domu i czeka na dziecko, ale wygląda całkiem dobrze: solidny aluminiowy stelaż, jest dosyć lekki (spacerówka 10,5 kg, wersja z gondolą ok.11 kg, szybko i łatwo się składa i rozkłada, jak na tę wagę i czterokołowiec - ma całkiem duże, piankowe koła (18 cm i 24 cm), które łatwo się zdejmuje i zakłada, przednie mogą być skrętne lub zablokowane. Siedzisko spacerowki może być założone przodem lub tyłem do kierunku jazdy, można je rozłożyć niemal na płasko (jakieś 20 st. w stos. do podłoża), rączka wysuwana (4 różne ustawienia)... spacerówka ma wyciąganą moskitierę w daszku... kolor PEARL (jasno szary z odcieniem jakby oliwkowym); jest jeszcze w kolorze czarnym... ale jak ktoś chce inny kolor, to na eBayu lub w sklepach internetowych w UK można dokupić siedziska spacerówki, czy też daszek i osłonę gondoli oraz różne inne akcesoria w wielu różnych kolorach... ja dokupiłem też takie adaptery, dzięki którym do wózka można zakładać fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix. Dla mnie jednym z priorytetów przy zakupie była niska waga wózka... a ten jest naprawdę lekki. Rozważaliśmy jeszcze Jane Nomad i Emmaljunga OZONE City, ale wypadło na ten, bo miał całkiem niezłe opinie na angielskich forach... i jakoś tak nam się spodobał : ) zobaczymy jak się sprawdzi w użytkowaniu