Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obiadek

na obiadek obrał 5 kg młodych zmiemniaczków

Polecane posty

posypalam ziemniaczki posiekanym koperkiem, a do tego ugotowałam fasolke zoltą z mojego ogrodka i kalfiorek z biedronki ;) no i pyszna mizeria z moich ogorków ogrodowych ktore starlam w plasterki na tarce dodałam, z posiekanym szczypiorkiem, z pieprzem i sola i smietanka od mojej krowi, dodalam rowiez ocet jabłkowy zrobilam tez pare jajek sadzonych od moich kurek zielononozek i popilismy to wszystko kefirkiem pora letnia jest wspaniala na warzywne kompozycje mozna tworzyc rozne dania ktore sa smaczne i pozywne i wogole sie po nich nie tyje smacznego

Gość kasik1212
wszyscy chodzimy w japąkach

był u mnie listonosz przyniosl mi list polecony troche sie znim zagadalam no i poczęstowałam go moimi kanapkami obiadku juz nie chcial bo sie spieszyl ;)

zapraszam na obiadek ja zostanie mi cos z tych ziemniaczkow to pokroje je wkrazki i podpiecze na patelni i dodam do moich kanapek ;)

Gość fffffffffffffffffffdswa
zajmij sie lepiej dzieckiem

dziecko je obiadek ;) a chłop nie przepada za miesem bo on chce zostac wegetarianinem ;)

jednak zjedliśmy w 3 osoby te wszystkie ziemniaczki z posiekanym koperkiem na podwieczorek zrobię kanapeczki bez ziemniaków ;) ale polecam obiad z ziemniaczkami bo sa pyszne, odzywcze i w ogóle sie po nich nie tyje ;)

Gość gość
A ja zjadłam 100kg ziemniaków i jeszcze mi mało!

mi tez malo boo ziemniaczki moglabym jesc jesc i jesc, ale szykuje miejsce na kanapeczki, Jutro wykopie z ogrodka swieze ziemniaczki i znow zrobie na obiad ziemniaczki z posiekanym koperkiem i wymysle jakas surowke moze z bialej kapusty, startym jablkiem i marchewka i pokrojoną w kostke papryczke, w kwadracik cebulką i posiekanym szczypiorkiem ;) a teraz szykuje sie do robienia nowych kanapeczek

Gość wymarzona
no nareszcie ,gdzies Ty sie podziewala? Juz myslalam ze sie na Tobie zawiode ale na szczescie ocalilas swoj honor i jestes. Wiesz ze w Ciebie wierze?,prawda obiadku.

Gość ja pierdacze
TAK, PO ZIEMNIACZKACH SIE WOGLE NIE TYJE, ANI TROSZENKIE ;)

jadłam ziemniaczki z posiekanym koperkiem ;) doiłam krowe robie maselko ,

po ziemniaczkach nie tyje są zdrowe i odżywcze my we trójkę zjedliśmy dziś 5 kg ziemniaczków z posiekanym koperkiem i w ogole po nich nie tyjemy ;)

Gość adi_P
obiadek a koperek musi byc koniecznie zielony pamietaj o tym byś innego koperku do ziemniaczków nie dawała ma byc zielony koperek

tak daje zielony koperek prosto z ogrodka ;) duzo mi tego koperku w tym roku uroslo i ogórków tez, ogorki bede kisila a w piatek jade na targ i bede sprzedawala jajeczka od moich kurek zilononozek one niosa takie dobre jajeczka i tak ładnie wygladaja na moich kanapeczkach ktore sa takie smaczne ;)

Gość wymarzona
zapomnialas dopisac z czym jeszcze oprocz jajeczek te Twoje kanapeczki tak ladnie wygladaja.

Gość adi_P
pytanie do obiadka a innego koloru koperku nie masz w ogródku nie rośnie ci np: czerwony albo pomarańczowy koperek? oj dużo bym zapłaciła za taki innego koloru koperek :)

moje kanapeczki są z chlebkiem z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem zaraz pojde do ogrodka podlewac i pozrywam warzywka na kanapeczki ;)

czasami mam zolty koperek ale czerwonego jeszcze nigdy nie mialam

zrobie kazdemu kanpeczke kto tylko bedzie chcial moje smaczne i pozywne kanapeczki po ktorych sie wogole nie tyje

Gość katiess83
Ale tobie kobieto musi się nudzić....

Gość zdzichhhh
zakochałem się w tobie obiadek ....no i te twoje kanapeczki achhhh dla ciebie odemnie 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

Gość już się nie bede podszywać
Obiadek, a umiesz robić deserek?