Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obiadek

na obiadek obrał 5 kg młodych zmiemniaczków

Polecane posty

zalezy jaki deserek, bo ostanio np robilam zwykle lody sniezki polane sokiem z miksowanych truskawek ;) albo cale truskawki zalalam galaretka truskawkowa a na to dalam bita smietane , takie deserki ostatnio robilam jak bylo goraco a teraz glownie jemy kanapeczki ;)

Gość zla :((
kiedy ty masz czas na zrobienie tego zarcia jak caly dzien napieprzasz w klawiature????

Gość ja pierdacze
obiadek jest slodki :D tez chcem kanapeczkem, moge prosic z boczusiem i ogorkiem malosolnym? i troszenke koperku zielonego? byle nie byl zotly.

Gość już się nie bede podszywać
Obiadek, umiesz zrobić placek z jagodami? Najlepiej tak wyglądający jak w kreskówkach (z tymi dziurkami)

ja dzisiaj towrzyłam pierogi .. kuźwa sie natrudziłąm ,zeby cos z tego zjadliwego wyszło !!! ja i gotowanie prawdziwa porażka .. ma ktos jakies proste ..przepisy dla osób mało rozgarnietych w kuchnii ... ??

Gość głowa mi pęka
co to za pojebana laska pisze z tym obiadkiem, czym ona sie podnieca?

Gość już się nie bede podszywać
wymarzona, chyba tak. tzn ten placek widziałam jedynie na bajkach :D Dlatego nie jestem pewna. Np w kaczorze donaldzie często były takie placki :D

Ona już od kilku dni ciągle pierdoli o pysznych kanapeczkach :o teraz o ziemniaczkach :o faktycznie musi Ci się nudzić, tagedia :o nie wiem ile masz lat kobieto 15 ? :o :D :D

Gość wymarzona
juz sie nie bede podszywac-znajdz przepis na ciasto drozdzowe jaki problem? Na ciasto wylozyc przesmazone o odsaczone z soku jagody,swieze beda wydzielaly duzo soku i ciasto bedzie zakalcowate pod nimi,na jagody na grubych oczkach tarki zetrzec kruszonke i do pieca. Nie chce mi sie szukac przepisu na ciasto drozdzowe,zawsze moj swietej pamieci tata piekl takie ciasto,pyszne bylo,zwlaszcza ze szklanka kakao.