Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysia45

załamana

Polecane posty

Gość rysia45

Słuchajcie zostawił mnie facet po 3 latach. Powiedział ze przestał kochać i się wyprowadził. Że juz nigdy nie bedziemy razem bo on nie kocha i nie chce dalej . Jeszcze miesiąc temu kochał co robic by go odzyskać?

Gość wania z drągiem za pociągiem
najlepsza metoda by go odzyskać to go nie odzyskiwać zrozumiesz za kilka miesięcy

Gość rysia45
to znaczy?

Gość wania z drągiem za pociągiem
chciała byś ominąć pewien etap którego ominąć się nie da nie ma to znaczy samo przyjdzie z czasem

Gość Myśle że kogoś ma ..poprostu

Gość rysia45
raczej nie, ale nie jestem pewna . Dzwoni czasem by sie spotkac porozmawiać po kolezensku ale ja mówie nie trzeba było rozmawiac a nie po cichaczu uciec. Skoro mnie nie chce po co mam sie widzieć bede wtedy jeszcze bardziej cierpieć

zacznij życ dalej, przeciez to nie koniec swiata a on zapewne nie byl tym jedynym skoro przestal kochac i odszedl. ja jestem zdania ze jak sie przestalo kogos kochac to znaczy ze tak naprawde sie go nigdy nie kochało.

Gość Tylko się nie obwiniaj..
zgadzam się ,że pewnie nie kochał cię...nie wie co to miłość...Był z tobą jak było dobrze,a jak pewnie zaczęło się psuć to się spakował..

nic nie dzieje sie bez przyczyny uwierz mi byłam dokładnie w takiej samej sytuacji i da się to przeżyć!!!wiadomo ze ból nagle nie minie bo potrzeba czasu wspomnienia,miejsca,rzeczy itd.ale mnie przeszło...w końcu!chłopak zostawił mnie po 3 latach i powiedział że już nie kocha świat mi się zawalił i nagle nabrałam siły do wszystkiego żeby udowodnic mu jaka jestem cudowna...obroniłam pracę,schudałam ponad 10 kg ,zmienaiłam się i mysłałam że to klucz do szczęścia.spróbowaliśmy raz jeszcze i po chwili daliśmy sobie spokój,dlaczego?jeżeli się kogoś kochać przestaje to na siłe nic się nie zrobi ale czasem tak jest lepiej bo ja poznałam faceta z którym naprawdę szczęśliwa teraz jetsem a przeszłość czegoś nas uczy... głowa do góry czas leczy rany :-)))

Gość waranka z komodo
jak facet doszedł do wniosku że Cię nie kocha to koniec i nic na to nie poradzisz... wspólczuję Ci ale jedyne co możesz zrobić to czym prędzej o nim zapomnieć i spróbować na nowo ułożyć sobie życie z kims innym