Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foszka***

zafajdany EGOISTA!!!!

Polecane posty

Gość foszka***

wiecie poczytuje sobie to forum czasem przydają mi sie wasze rady. ostatnio czytam jak faceci mówią ze ich żony strzelają fochy i ze to ich wkurza próbują jakoś naprawić powód focha. Ja nigdy sie nie fochałam zawsze argumentowałam bardzo dobitnie co mi przeszkadza lub co boli. generalnie nie znosze niedomówień. pomyslałam sobie jednak że moze skoro gadam i gadam i nic nie trafia to moze foch zadziała :o Wczoraj przetestowałam..... Foch wyszedł mi niemalże wzorowy zero reakcji muchy w nosie i pełna cisza w domu i co?? koorwa zero reakcji!!!! nawet nie zauważył :O Strategia spalona :(

Gość wania z drągiem za pociągiem
wprowadź limity na sex zadziała

Gość foszka***
z seksem wole nie eksperymentować to przystojny brunet o pieknej opaleniźnie :P Ufam mu i nie chce sprawdzac na ile ma silną wolę :P nie szukam porady tylko generalnie wnioskuje ze foch działa na tych co go zauważają :(

Gość no to coś zawiodło
skoro to był twój pierwszy raz to facet powinien zauważyć bo przecież nigdy tego nie było...hmmm...może za mało demonstracyjnie to zrobiłaś :)

może źle przygotowałaś focha i nie w tym momencie co trzeba zastosowałaś no jeśli on mecz oglądał to się nie dziwię że nie zadziałało

Gość foszka***
ee nie no mówię ze ksiązkowo :O Facet mysle kompletnie nie widzi emocji albo przyzwyczaił sie do tego ze je ciągle wylewam :O

Gość no to coś zawiodło
kurde no jak ksiażkowo to nie mozliwe aby zobaczył...mój facet to reaguje na focha jak sto pięćdziesiąt....wystarczy że jakoś dziewnie się spojrzę a on już wie co się kręci

Gość jak tak szybko zdradzi to i ta
k jest nic nie wart

Gość foszka***
nie wiem czy szybko zdradzi ale wole tego nie sprawdzac ponadto uwazam że zabawa seksem to dziecinada :O

a fochami to nie ??

Gość foszka***
wiesz foch to jakby zmiana taktyki skoro rozmowa z nim przypomina walenie grochem o scianę :O

to może jebnij go patelnia lub garnkiem też jakiś sposób komunikowania się patelnia jako 0 garnek 1 i tak metodą binarną dojdziecie do harmonii

najpierw mu powiedz o co ci chodzi a potem możesz się obrażać i powinnaś mieć uzasadnione racje bo z jego perspektywy może wszystko wyglądać inaczej

Gość beczkaśmiechu
że facet nie zareagował na focha???????????????????????????????????????????????? NIE WIERZE aaaa w ogóle to wiecie co to jest foch? no kto zna definicje? bo jestem pewien, że każdy facet to lubi, wręcz kocha o ii jak reeeaguje!!!!!!!

Gość foszka***
dla mojego foch czy jhak tam kto chce muchy w nosie chwila ciszy to chyba powód do zadowolenia :O bo reakcja była taka że się rozłozył na kanapie i tak do wieczora :O jednak taki opierdol z rana na śniadanie przynosi lepsze efekty :O

no nie mam pojęcia co to jest oświeć nas niech już nie żyję w niewiedzy i znajdź mi tych facetów co to lubią fochy

widać bardziej na niego działa słowo niż jego brak spróbuj jeszcze go ugryźć może jeszcze lepiej zadziała

Gość foszka***
a sa faceci na których wogóle działa brak słowa??:) Wniosek dla mnie jeden i moze nawet nauka ze lepiej cokolwiek facetowi skomunikowac niz strzelać fochy :) Przejme jeszcze taktyke półśrodka czyli mówić ale mniej w krótkich dosadnych komunikatach moze to bardziej dotrze ;)

przyklejaj mu do piwa postulaty na żółtych karteczkach w skrajnych przypadkach mogło by poskutkować

Gość beczkaśmiechu
DZIEWCZYNY !!! DZIEWCZYNY!!! Wy używacie pojęć nie znając ich znaczenia! foch - czyli Fachowe Obciąganiew CHu*.. i co? która faktycznie strzela focha?