Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robic...

I co teraz? masakra

Polecane posty

zarejstrowalam sie na stronie www.pobieraczek.pl zeby zobaczyc sobie o co chodzi w tej stronie i w ogole, a tutaj przychodzi mi taki mail ze az sobie siadlam :o "Szanowna Pani X, Dnia 22.06.2010 z komputera o adresie zamówiła Pani na stronie Pobieraczek.pl naszą usługę i do dnia dzisiejszego jeszcze nie została ona należycie opłacona. Z uwagi na to, że poprzez rejestrację na stronie zawarła Pani z nami umowę o świadczenie usług Usenet na podstawie ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144 poz. 1204), doręczamy Pani niniejsze wezwanie do zapłaty. Jednocześnie informujemy, iż dalszy brak uiszczenia należnej kwoty spowoduje poważne konsekwencje prawne. Następstwem wszczęcia przez nas przeciwko Pani stosownych czynności prawnych mających na celu wyegzekwowanie należności wraz z ustawowymi odsetkami za każdy dzień opóźnienia - będą dodatkowe koszty postępowania windykacyjnego, sądowego a następnie komorniczego. W stosunku do osób uchylających się od terminowej zapłaty możliwe są następujące kroki prawne: - przekazanie sprawy profesjonalnej firmie windykacyjnej, - przekazanie sprawy profesjonalnej kancelarii prawnej, - postępowanie sądowe, - komornicza egzekucja należności, - Wpis do Rejestru Dłużników Niewypłacalnych, który wiązać się może m.in. z odmową udzielenia kredytu lub leasingu a nawet całkowitą utratą wiarygodności w kontaktach handlowych. W związku z tym wzywamy Panią do dobrowolnej zapłaty należnej kwoty w wysokości 94,80 PLN w ciągu 5 dni od dnia otrzymania niniejszej wiadomości. Istnieją dwa sposoby opłacenia należności: 1. Poprzez usługę Dotpay dostępną pod następującym adresem: https://ssl.dotpay.pl/?pid=CY12NK198LUZH4ZQNER4R48HRUHYK9EZ Prosimy postępować zgodnie z instrukcją wyświetlaną na ekranie oraz podanie adresu email użytego przy rejestracji w serwisie Pobieraczek.pl. 2. Poprzez przelew bankowy na następujące dane: Nazwa odbiorcy: Eller Service S.C. Numer rachunku: 36 1600 1303 0004 1002 2832 0150 Tytuł przelewu: Pobieraczek5 - kligeza@go2.pl Gotowy blankiet wpłaty możecie Państwo wygenerować pod adresem http://www.pobieraczek.pl/przelew.php?eml=gp52hDy9cOhtL%2B2EtWI%3D W razie pytań prosimy o kontakt z biurem obsługi klienta pod adresem bok@pobieraczek.pl 94,80 PLN? za cooooo? za to ze sie zarejstrowalam na jakiejs stronie przypadkiem? masakra jakas😭

Gość fcfc
dlatego ja zabraniam logowania się mężowi i dzieciom na czymkolwiek bez mojej zgody

Gość gwiazdeczka kochanaaa
bylo glosno o tej stronie! trzeba czytac wszystko całą umowE

Gość Nympho
po pierwsze taka ustawa nie istnieje tzn numerek jest pomylony. a po drugie to nie reaguj na to. w taki sposob chca wyłudzic od ciebie kase.

Nie zaplace im tego nie ma bata, niby za co do cholery :o

Wlasnie chcialam im odpisac na maila, moze lepiej w ogole nie odpisze i ich oleje ? Boje sie ze moga mi cos zrobic pozniej :o

No ja wszystko rozumiem, ale wchodze w net po to zeby sie wyluzowac i odpoczac a nie na kazdym kroku patrzec za siebie czy nikt ci kosy nie wbije, paranoja :(

Gość napisz im ze jesli
beda kontynuowac do ciebie pisac to zawiadomisz zrzeszenie obrony konsumenta. Jedyna rzecz, czy otrzymalas cos on nich i czy znaja twoj adres domowy. Po takie sumy to sie nie ma sily, sprawy ci nie zaloza, ale powinnas odpisac.

Znaja moj adres bo niestety jak idiotka wpisalam :( myslalam ze to taka strona jak itunes ze jak zaplacisz to mozesz sobie sciagnac legalnie muzyke czy wywiady :(

narazie nic im nie odpisze, poczekam na meza az wroci z pracy i razem cos wymyslimy. Jest w ogole taka ustawa jak napisali? czy ktos sie zna an tym ?

Gość w sprawie pobieraczka
toczone są sprawy karne zgłoś to do sądu

mowie, ze myslalam ze to taki polski itunes, tam sie trzeba zarejstrowac i nawet podajesz numer konta zeby sobie robic przelewy i kupowac muzyke, ale po rejstracji wyszlam stamtad i juz wiecej nie wrocilam, dzisiaj wchodze na maila i :o nie przyciskalam zadnego guzika "Kup pakiet" albo cos w tym stylu, po prostu zwykla rejstracja jak na forum jakimkolwiek ech:(

Informacja o zaplacie znajduja sie na dopiero 4 stronie regulaminu a jest ich 15 stron czyli 6 h czytania, hahahah chyba ich straszy :D

Gość jak mogłaś podać swój
adres:O nigdy nie podaje się swoich danych:O będziesz musiała to zapłacić bo wpiszą Cię do rejestru:O te firmy złodziejowe mają tak umowy skonstruowane że z nimi prawnik nic nie zrobi,wyloguj się z tamtej firmy zamknij konto możesz trochę poczekać może Cię zagubią trzymaj się powodzenia i nigdy już nigdy swoich danych nie podawaj

Gość Przecież już byłą wielka afera
z pobieraczkiem http://wyborcza.pl/1,75478,7286117,Z_Pobieraczka_sciagniesz_na_siebie_klopoty.html http://www.firma.egospodarka.pl/51616,UOKiK-Pobieraczek-pl-zlamal-prawo,1,11,1.html http://prawo.money.pl/aktualnosci/wiadomosci/artykul/pobieraczek;pl;ukarany;przez;uokik,210,0,606674.html Weź olej te ich wiadomości .

Gość Przecież już byłą wielka afera
skopiuj linki i usuń spacje , bo kafe już nawet linka nie wklei :O

dziękii, kurde to jakam masakra serio, zlodzieje parszywi i wyłudzacze :o

Gość debilka1234567890
pobieraczek-sraczek

Gość fooooooooolka

Gość oszukana!!!!
Teraz pobieraczek ma nowy regulamin wiec moze od nas kase sciagac wlasnie... sama mam do zaplaty 100zl i sie dygam okropnie :(