Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to może być prawda????

PORWANIA uprowadzenia DZIECI w GALERIACH ???

Polecane posty

Czy słyszał ktoś o takich sytuacjach??? Podobno w Łodzi, Warszawie w galeriach dzieją się takie rzeczy, że znika komuś dziecko (z winy niedopilnowania też rodziców), z czego korzysta jakaś grupka ludzi zajmująca się uprowadzaniem dzieci np na handel itp. Oczywiście nikt tego głośno nie rozpowszechnia, w mediach itp, by nie siać paniki i strachu.... Czy takie "rzeczy" to prawda, czy też ludzie to sobie wymyślają????

Gość ja słyszałam
że w Katowicach były takie przypadki:(

Gość ale to zalezy czy jest
to prawda, tez slyszalam taka historie

Gość errteee
tak to urban legend jak czarna wołga a pamiętacie, że kiedyś porywali dzieci na handel narządami?:)

Gość sprzedawca w supermarkecie
Ta plotka jest po to żeby sznowne matrony pilnowały swoch bachorów, a nie latają i trzeba te dzieciska ganiać żeby z pułek nie zrzucały. Zresztą niech nie tachają tam dzieci, bo sklep to nie plac zabaw. Supermarket nie może powiedzieć "zakaz wprowadzania psów i dzieci". Rozumiecie głupie babska dzieciate? Dzieci się pilnuje na placu zabaw a nie wlecze je do sklepu.

Gość jolannda
To tak jak te historie o czarnej ładzie kupe lat temu. Albo o ufo Pilnujcie sobie dzieci, to wam ich nikt nie buchnie

No ja coś nawet słyszałam o Łodzi i okolicach, ale to "od ludzi", szukałam w nefcie info i nic nie ma na taki temat.... Podobno nawet zdarzały się zabójstwa w toalecie dzieci lub ostatnio słyszałam, że matka zorientowała się, że zniknęło jej dziecko, poblokowała ochrona wyjścia, dziecko znaleźli w toalecie męskiej z wygoloną głową (w jakim celu?? na przeszczep chcieli porwać? perukę założyć?), żywe, więc cudem uratowali... Ale czy to prawda to do końca nie wiem... A jakie przypadki były w Katowicach??? Wydaje mi się, że to możliwe sytuacje właśnie w miejscach gdzie trudno się odnaleźć, a łatwo zgubić jak galeria, plaża, dlatego trzeba bacznie swoich pociech pilnować!!!!

Gość to pierdoly sa,
Ciagle te same historie odgrzewacie,tak jak z ta wygolona glowa.

Gość klllol
a Ty co, dzieci nie możesz miec sprzedawco w supermarkecie, że swoje frustracje tutaj wylewasz...ja biorę dziecko do sklepu i jak coś zrzuci z półki to jest Twój zasrany obowiążek , żeby to podnieśc, bo w końcu za to Ci płacą...

Gość dzisiejsze dzieci są wstrętne
wstrętne i rozwydrzone kto by takie chciał ? chyba psychopata wielu rodziców miewa momenty że by dopłacili byle mieć z głowy te bachory

Ale w mediach cisza, więc może to właśnie tylko ludzie wymyślają, by mieć jakiś temat lub właśnie by ludzie pilnowali swoich dzieci na zakupach...

Gość dzisiejsze dzieci są wstrętne
może to Michael Jackson....?

Ja nic nie wyciągam, żadnych "starych" tamatów z wygoloną głową itp. Ja wcześniej o takich sytuacjach nie słyszałam, dopiero wczoraj się dowiedziałąm i tak się zastanawiam czy to może być prawda... Założyłam ten temat by zobaczyć czy ktoś o takich sytuacjach słyszał, widział itp.

14:08 [zgłoś do usunięcia] klllol a Ty co, dzieci nie możesz miec sprzedawco w supermarkecie, że swoje frustracje tutaj wylewasz...ja biorę dziecko do sklepu i jak coś zrzuci z półki to jest Twój zasrany obowiążek , żeby to podnieśc, bo w końcu za to Ci płacą... Zasrany obowiązek to ma matka, podnieść to co ej dzieciak zrzucił.

Gość Wirtualna Polsak poczytajcie
Można o tym poczytać na różnych stronach - np Wirtualan Polsak - artykuł, że takie porwania są coraz częstsze http://facet.wp.pl/kat,1007819,wid,10838583,wiadomosc.html?ticaid=1a856

Gość tak się zastanawiam
czy to może być prawda, której nie ujawnia się by nie robić paniki wśród ludzi, czy to wymysły i plotki wyssane z palca

Gość ciekawe czy to prawda
czy to prawda czy mit??? moze ludzie wymyslaja, czytalam ze nieraz sklepikarze nie chca tracic klientow by do marketow chodzili i moga powtarzac plotki... niby policja, market nic o takich sprawach nie slysza,,, ale moze tez wola milczec, nie rozpowszechniac informacji by nie siac paniki i by doprowadzic do konca śledztwo itp, nie ujawniają sprawy.... A przeciez jesli coś takiego ma miejsce faktycznie to powinni w mediach informować, przestrzegać, wzmożyć ochronę, rodzice byliby czujniejsi.... Ale tez markety, galerie moglyby potracic klientow, a co za tym idzie zysk... Więc w sumie nie wiadomo czy takie uprowadzenia to są wymyslone historie czy mogły wydarzyc się naprawdę...

Gość ciekawe czy to prawda
nikt się już nie wypowie??

Gość też się zastanawiam czy
takie porwania czy próby uprowadzeń to prawda? jednak zawsze u matki jakies zierenko niepoju zostaje zasiane juz :-(

Gość też się zastanawiam czy
wystarczy poszperać w googlach i jest sporo takich tematów, głównie, ze to mity, legendy w prawie każdym mieście... albo też, że policja każe milczeć itp że markety, galerie nie chcą tracić klientów... Tak, czy siak bacznie trzeba pilnować swoich dzieci!!!!

Gość czy to może być prawda???
podnoszę temat

Gość czy to może być prawda?
małe zainteresowanaie tym tematem, to chyba to mit z takimi zaginięciami dzieci, nie wiem już ...

Gość czy to może być prawda?
Jednak dzieci gina, wystarczy wejść na strone zaginieni, z Itaki,,, więc trzeba dzieci pilnować,,,

Owszem. Zaginięcia dzieci zdarzają się dość często. Jedne się gubią, inne uciekają z domu, a inne zostają porwane. Te które zostają porwane prawdopodobnie trafiają do "agencji" które oferują je miłym starszym panom z zachodu, którzy lubią klepać dzieci po pupach.

Gość fifilut
klllol napisała a Ty co, dzieci nie możesz miec sprzedawco w supermarkecie, że swoje frustracje tutaj wylewasz...ja biorę dziecko do sklepu i jak coś zrzuci z półki to jest Twój zasrany obowiążek , żeby to podnieśc, bo w końcu za to Ci płacą... aleś mądra , twoim zasranym obowiązkiem jest pilnować bechra

Gość tytuł filmu
Ktoś zna tytuł filmu o porwaniach właśnie dla narzadów??? Kilkanascie lat temu oglądałam na wideo taki film, że porywali dzieci z dyskotek, ulicy (starsze dzieci ok 12-15 letnie, nie pamiętam), podjeżdżali jakimś dużym uatem, może był to ambulans... Nie wiem czy był to film na autentycznych faktach czy po prostu wymyślony ale nie pamietam tytułu....