Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Lipiec 14, 2010 Nokia, siec plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladaco Napisano Lipiec 14, 2010 schowaj pod poduszke zalezy gdzie i na czym sie ruchacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola8888 0 Napisano Lipiec 14, 2010 ustawienia ustawienia połaczen wysylanie wlasnego id nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość superExtra Napisano Lipiec 14, 2010 masz w ustawieniach polaczen, ukryj moje id :) http://odlotek.pl/zaproszenie/24843 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Lipiec 14, 2010 tzn chcesz zadzwonić z zastrzeżonego tak? Jeśli tak, to wejdź w: -ustawienia -ustawienia połączeń -wyślij moje ID - wybierz opcję "NIE" Po połączniu to samo, tylko opcja "TAK" Proszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamutowa 0 Napisano Lipiec 14, 2010 chociaz ja jak mialam starsza nokie to mi to niestety nie dzialalo, blokowalam id a mimo to pokazywal sie moj nr :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Lipiec 14, 2010 Tak zrobilam, to wystarczy? Id to nr? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hjgjytjghjghj Napisano Lipiec 14, 2010 *31#nr tel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola8888 0 Napisano Lipiec 14, 2010 Nokia n73 menu narzedzia ustawienia rozmowt wysylanie wlasnego id nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hjgjytjghjghj Napisano Lipiec 14, 2010 ten kod mnie nigdy nie zawiódł w żadnej sici Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Lipiec 14, 2010 ok, dzieki, tak zrobilam nie bylam jednak pewna czy ID to nr tel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hjgjytjghjghj Napisano Lipiec 14, 2010 sorry #31#nr tel, działa w każdej sieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Lipiec 14, 2010 dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NAJLEPIEJ ZADZWOŃ Napisano Lipiec 14, 2010 z automatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyklistka w turbanie Napisano Lipiec 14, 2010 a po co Ci to autorko??? jestem ciekawa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Lipiec 14, 2010 Dzwonie na ogloszenie w spr. nowej pracy, a gosc nie podal nazwy firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach