Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sliwka robaczywka

fioletowy paznokieć, wielki to wstyd?

Polecane posty

Gość sliwka robaczywka

lato w pełni, a mi schodzi pazur u stopy :o jest tak fioletowy, że chyba tylko czarny lakier tę śliwę zakryje w pełni, ciemnych lakierów nie zdzierżę, więc używam wszystkich jasnych i letnich. tyle, że wstydzę się wyjść z takim ciemnym śladem pod lakierem :o jak patrzą na takie coś ludzie? kurwa, co wakacje to ten sam problem, już nie mogę 😭

Gość sliwka robaczywka
chyba sobie dam na drugie: niewidzialna :o

Gość Zośka Rozkośka
Maluj np na granat. a jak niechesz to zrob go na bialo i potem pomaluj sobie np na roz jaki tam lubisz ja tak robilam i bylo ok

myslisz, ze ludzie nie maja nic innego do roboty, jak patrzec na Twoje paznokcie u stop???

Gość sliwka robaczywka
niezły pomysł z tą bielą i różem, dzięki :)

Gość sliwka robaczywka
babaruda, pewnie mają. ale ja nie mam nic do roboty i myślę, że patrzą :D

Gość wymarzona
w ubieglym roku tez tak mialam,ale bardzo dobrze zakrywal czerwony lakier do paznokci a i pastelowy roz tez sie swietnie nadawal.

Gość agawlochy
ja 5 razy w tyg biegam okolo 40-60 min, i od kilku lat non stop na zmiane (raz lewy raz prawy heheh) mam fioletowe paznokcie na duzych palcach stop, mimo, ze buty mam mega wygodne i przeznaczone do profesjonalnego biagania to niestety jest przypadlosc "biegaczy". Teraz mi schodzi lewy heheh. Od kilku lat mauje paznokcie na intensywny czerwony - to przykrywa ciemy kolor paznokcia. Ciemnych lakierow nie lubie, oczywiscie lekki francuzki bylby lepszy i bardziej mi sie podoba na lato ale jak to zrobic z czarno-fioletowym pazurem... Pozostaje tylko czerwien :)

Gość jaseńka
jak mi schodził paznokieć z kciuka (przytrzasnełam drzwiami) to miałam plaster który to zakrywał

Gość sliwka robaczywka
nie mam pojęcia dlaczego wyparłam czerwień ze świadomości. mój ulubiony kolor i o nim zapomniałam, ale durna jestem :o dzięki za przypomnienie. mnie ten pazur zaczął schodzić cztery lata temu jak mi przyjaciółka stanęła na palcu. od tego czasu rok w rok to samo, jak nie buty to ktoś mi stanie, fiolet cały czas, tragedia. a z plastrem próbowałam, ale przez te upały mi się odkleja i odpada. a chodzę dużo, więc bym musiała dwa opakowania plastrów ze sobą nosić.

Gość agawlochy
wlasnie dlatego plaster odpada, a z paznokciami od nog to wlasnie taki koszmar ze wolno rosna, i rzeczywiscie ten lewy schodzi mi od zeszlego roku hehehhe