Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ab7

na jaki kolor farbujecie włosy a jaki macie naturalny kolor ?

Polecane posty

Gość ab7

jakie marki farb polecicie ?

Naturalne mam mysi blond :/ A farbuję na rudo :) Wcześniej był brąz, czarny, blond, ale rudy najlepszy. Polecam garnier.

ja zaszalałam z szamponetką zmieniłam swój blond w jakiś rudawy blond :O co prawda na początku były ciemnobrązowe, ładne, ale sprały się.. ehh :(

Gość ja mam włosy jasny brąz
a farbuje na czarno. Uzywam roznych farb

Gość ab7
ja mam swoje takie brązowe wypłowiałe farbuję wellaton brązami, ale jakoś nie jestem zadowolona

Gość czysyskutwajapitole
Naturalny ciemny szatyn, farbowany ciemny, chłodny brąz

Gość mama jasny blond
nigdy nie farbowalam i na razie nie zamierzam :) Dlaczego Wy farbujecie?

Gość ab7
ja farbuje, bo siwieje

Gość spałam dałny
głeboki burgund naturalnego juz nie pamietam :O

Naturalny mam mysi blond, farbuję na jasny naturalny brąz, ale wychodzi ciemny. Farbuję lorealem majirel, kupuję ją na allegro i z nią cisnę do fryzjera :) Wolę sama tego nie robić.

ja z natury jestem ciemną długowłosą szatynką i NIGDY jeszcze nie farbowałam włosów co najwyżej raz na kiedyś strzele sobie mahoń dla odmiany ale jest to szampon koloryzujący szkoda by mi było włosów no i te odrosty na długich włosach nie tak łatwo się ich pozbyć a żeby nie wyglądać niechlujnie trzeba malować i tak w kółko

Gość (nie) szczęściarz.pi.pa
na fiole3towo a mam rude

Mój naturalny kolor włosów to ciemny blond. Długo miałam bardzo jasny blond ale strasznie włosy mi sie od tego zniszczyły. A teraz mam od jakichś 2 lat ciemny brąz i włosy są piękne i zdrowe. To dlatego, że pożadnie zaczęlam o nie dbać. Nom a nie polecam wam farb Palette bo są bardzo silne i strasznie niszczą włosy i ciężko po nich łapie kolor inna farba. Ja używałam różne farby m.in.: loreal, joanna, wella, a teraz ostatno używam garniera. Ładnie pokrywa mi odrosty ale kolor szybko się spłukuje ;/ alei na to jest rada. Po każdym myciu płukać włosy wodą z octem. Powiedziała mi to moja fryzjerka i to naprawdę działa.

Gość ab7
moje brązy tez bardzo jaśnieją po myciu wellaton karmel wcale nie pokrył mi siwizny a czekolada niby jest ładna, ale u mnie wychodzi dużo ciemniej niż widać na opakowaniu. dawniej farbowałam na rude odcienie, ale wydaje mi się, że postarzają

Gość ab7
tak, bo podobno ocet utrwala kolor

Gość katiess83
Ja mam naturalne mysi blond i chyba 10 lat farbowalam na ciemny braz-garnier....Ostatnio rozjasnilam-dekoloryzacja i wlosy mam teraz zólłto-musztardowe....I zaledwie kilka na głowie:(