Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechchujtekurwy

dlaczego kobiety nie potrafia sie zadowolic jednym mezczyzna i zdradzaja?

Polecane posty

Gość katiess83
Dziwne tylkoże ja chcem sex a mój facet od 2 lat ma to gdzieś i co Ty cwaniaczku na to?

adareada nie interesuje nas twoje zdanie jak chcemy sie puscic to i tak to zrobimy zreszta tak samo jak facet... takie związki "wiernosc do konca" sa prawie na wymarciu... i nierealane nie ma w tym swiecie miejsca na cudowna milosc

Gość katiess83
kobieta bez powodu sie nie "puszcza" jak to ujaleś\aś.......Ile możma czekać jak wielmoznemu panu się zachce...A żeby oglądac się za innymi dupami to mu się chce..

no wiesz aquarel gorzej ja bedzie dzwonil co chwila a mnie tak ciągle źle bedzie??:P :):) zawsze działa chwyt z telefonem (zaraz sie rozładuje :) co sie wymysli ...jade do super faceta ale nie nastawiam sie na seks czy cos takiego po prostu chce mi sie z nim pobyć :P

Gość Aquarel truskawkowy
Coś na pewno wymyślisz :) No to... baw się dobrze i korzystaj :D

katiess skoro twój facet nie ma ochoty na ciebie to moze on cie zdradza??? widocznie jest zaspokojony skoro ciebie nie męczy

Gość Aquarel truskawkowy
Albo... zapomnij ładowarki do telefonu, tak przypadkiem oczywiście ;)

kurcze oby tylko nie skojarzył :) aquarel a ty juz tak długo z tym drugim??

Gość katiess83
On całymi dniami jest u mnie...Fakt jeszcze razem nie mieszkamy, ale jedzie ode mnie do pracy,po pracy przyjezdza do mnie-bez znaczenia czy ma pierwszą zmianę,nockę itd......Także zdrada odpada..

no własnie tez o tym pomyslałam :) a na wzelki wypadek wezme sobie drugi telefon ( bo mam 2 numery- jeden oficjalny a drugi tak na wszelki wypadek o ktorym wiem tylko ja)

Gość Aquarel truskawkowy
Znamy się już jakiś czas... Były takie luźne spotkania, rozmowy, kawka... Dopiero dziś pierwszy raz było coś więcej ;)

no to on ma chyba jakieś słabe libido....albo nie lubi tego?? moze uwaza ze skoro nic o tym nie wspominasz to ze nie zalezy tobie?

Gość kobieteczka
kobiety same sie nie kur..wia czesto te zony sa z mezami innych..wiec takie wrzycanie kobiet do worka " ku..wy" jest chore ale coz w nas jest zawsze stereotyp ze to tylko kobiety..a to nie prawda

Gość katiess83
Znudziłam mu się i tyle...Widzę jak patrzy się na inne nawet dziś jak jechaliśmy autem.....

Gość katiess83
Mówie mu-mówiłam bo juz mam dosyć i się nie odzywam.Spytałam się dlaczego nie ma sexu 2 miesiące i że jak tak dalej będzie to skończy się to zdradą....Ale on jest taaaki zmęczony po pracy,brak slów a ostatnio w 50 stopni upału trenował i jakies żelastwo "podrzucał"....

katiess a moze faktycznie spróbuj innej drogi?? ?nie zebym cie namawiala ale flirt z innym facetem nie jest grzechem... moze akurat wtedy poczujesz sie chciana ibedziesz wiedziała ze twoj facet nuie jest ciebie wart??? skoro sama teraz piszesz ze lustruje wzrokiem inne baby to ty rób to samo

skoro twouj facet ma na wszystko czas oprócz ciebie to świadczy o tym jakim jest głupkem...trenowac w upale tak ale zeby tak sie spocic od seksu to nie :P

Gość katiess83
Tak zacznę w końcu myśleć o sobie a nie zadręczać się...Na początku było ok i małego libido napewno nie ma........Chyba fiyzcznie mu się nie podobam bo wiecznie mówi,że mam za mały tyłek,uda itd itp....Jakiś flirt z kimś nie jest takim złym wyjściem.

Gość katiess83
Ręce opadają...On uważa się za bóg wie kogo,że niby każda laska na niego leci a ja mam iby być wdzięczna,że on ze mna jest..Nieraz odbieram ,że on myśli w ten sposób..A panienki lubi takie typowe barbi...

idź na jakąs impreze i zaszalej :) naprawde skoro nasi faceci o nas nie mysla mu musimy same zatroszczyc sie o nas i o nasze potrzeby

Gość katiess83
Dokładnie :)

ja mam zamiar isc z super facetem na impreze i go troche pokokietowac :P mój mąż niestety wychodzi z załozenia ze nie wolno rozpieszczac kobiet i on nie lubi czułości na co dzien a mi tego własnie najbardziej brakuje tej czulosci i intymnosci a samego seksu dlatego rekompensuje sobie to z kims innym :P

Gość adareada
tak tak.. piszcie sobie do siebie szmaty ogolnie to propouje zalozyc temat "jestesmy szmatami, zdradzamy" i wtedy bedziecie ze soba rozmawiac TFU! gardze wami ścierwa

szkoda czasu na jednego faceta ;D a zdrada no cóż to takie ludzkie..

Gość Aquarel truskawkowy
A prosze bardzo, zaraz założymy taki topik. Będzie Ci lżej na duszy? :D

nie podoba ci sie to spadaj z tego forum cnotka niewydymka sie odezwała.... kazda z nas lubi seks a jesli sie cos lubi to sie to robi nie bede grzeczna i wierną suką swojego pana ...a ty widocznie jestes