Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechchujtekurwy

dlaczego kobiety nie potrafia sie zadowolic jednym mezczyzna i zdradzaja?

Polecane posty

Gość niechchujtekurwy

to pytanie nurtuje kazdego faceta.. dlaczego wy nie potraficie stworzyc zwiazku? nie znacie pojecia milosc.. dla was jest wazna zabawa

Gość jestem z jednym facetem
15 lat, nigdy go nie zdradziłam, więc nie wiem o czym mówisz;)

Gość Lupe
żałosny łajzo mam tego samego męża od 30lat i nigdy go nie zdradzałam. Większość taka jest. Nie uogólniaj.

Gość alaska_a
to pytanie idealnie pasuje w obie strony, to samo dotyczy panów. Może nie wszystkich ale ja akurat mimo ze bardzo chce miec normalny zwiazek-z zasadami (szczerość, ufność, WIERNOSC itp) nie moge trafic na takowego wiec pewnie mam racje twierdzac ze jak i kobiety tak i faceci nie potrafia zadowolic sie jedna ukochana osoba :(:(:( a szkoda!!! pozdro!!!

Gość niechchujtekurwy
kazda kobieta taka jest a te ktore nie zdradzaja to sa po prostu tak brzydkie i tak paskudnie glupie, ze zaden inny facet ich nie chce, a same sa z rownie zdesperowanymi pajacami

Gość Myślak Myślący
A niech się puszcza. co ja, pies ogrodnika? Sam chcę, to czemu babie mam żałować?

a ja zdradziłam swojego faceta ale to jest przeszłość i nie żałuje tego i tyle wam powiem

bylam w zwiazku przez prawie 9 lat i nawet przez mysl nie przeszla mi zdrada, a co do tematu istnieja faceci jak i kobiety ktore zdradzaja

Gość pamietajcie szmaciska
facet ma prawdo zdradzac... z kolei kobieta? NIE MA MOWY! powinna byc wierna jak nikt inny na swiecie

No to jak jesteś takim kurwiarzem to sobie zdradzaj. Ja nie zdradzam i nie uważam się za osobę nieatrakcyjną, a wręcz przeciwnie.:)

Gość no co
dlatego, ze nie potraficie nas zadowolic.

Gość Lupe
nudzisz się ciulu? to poczytaj Nasz Dziennik albo Gościa Niedzielnego. To się rozwiniesz,. Jak rolka w kiblu

Gość thicklehispickle
następny żałosny mizogin

Gość katiess83
My znamy pojęcie milośc,ale faceci sa pieprzonymi egoistami myslącymi tylko o sobie i wiecznie ogladającymi sie za babami.

niewiem moze tak moze nie.... dalczego faceci moga zdradzac i im sie to zawsze ujdzie płazem im nikt nie mówi ze sie kurwią!! a jesli babka zdradzi faceta to od razu jest szmatą!!

Gość katiess83
Ja mojego powinnam zdradzić już ze 100000 razy a jednak tego nie zrobiłam.Więc nie pieprz głupot.Faceci jak co chwilę maja inną to jest ok?

Gość Aquarel truskawkowy
A ja dzisiaj miałam zajebisty seks z żonatym facetem chociaż oboje mamy rodziny. Kobiety zdradzają z tego samego powodu co faceci i ani mniej ani więcej razy.

Gość autor pisze o sobie
sam napisal,ze sie k.urwi

Gość autor pisze o sobie
nastawiacie swoje fujary to biora, nauczyly sie od was:-)

w zwiazku jest fak ie tylko na poczatku romantyzm i te sprawy lecz kiedy to wszystko mijakobiety szukaja czegos innego w swoimn zyciu...nie ukrywajmy kobiety zasze chca by był romantycznie i pieknie w zwiazku dlatego jak sie cos pieprzy to szukja odmiennosci stąd zdrady

Gość katiess83
truskawkowy....I bardzo dorze-jak mąz Ci nie daje czego potrzebujesz to korzystaj ile wlezie..Ja niedlugo chyba też zaczne.

katiess... mój maz od poczatku mnie olewa woli granie na komputerze niz seks ze mną... chyba zrobie sobie powtóreczkę :P

Gość Aquarel truskawkowy
A jak! Nie będę całe życie jechała na wibratorach i innych sztucznych penisach. Dla niego seks mógłby nie istnieć, a ja mogłabym codziennie kilka razy. No a teraz on ma spokój, bo Go nie zamęczam :D I ja mam spokój, bo jestem zaspokojona :D I tak, jestem wyrachowaną i egoistyczną suczą, ale za to szczęśliwą i spełnioną 🖐️

Gość katiess83
Renia...Faceci sami są sobie winni...Ja sexu nie mam już 2 miesiące i tak jest przez ponad 2 lata.Jak jest lepiej to sex jest 4 razy w miesiącu jak gorzej to tak jak teraz-ale dla mojego wszystko jest ok.....Już nawet nie poruszam tego tematu bo ile mozna się poniżac,ale gdybym zdradziła to oczywiscie byłabym ta zła.

Gość Aquarel truskawkowy
Dobrze się maskuję i nic więcej. Zazwyczaj umawiam się z przyjaciółką, która daje mi alibi w razie "WU" :) Czasami z mężem się mijamy, więc mam połowę dnia wolnego... Nie ma źle :)

Gość katiess83
:)

dobre :):):) ja mam zamiar wyjechac na weekend do super faceta ocywiscie mój maz mysli ze jade do kolezanki :P gorzej jak zadzwoni do mnie i bedzie chcial z nia pogadac a nie chcialabym w to nikogo wciągac co mi doradzicie?

Gość adareada
czytajac ten temat tylko sie potwierdzam w tym ze wszystkie kobiety to szmaty kurwy jebane zdradzaja i jeszcze sie ciesza .. co za tepe szmatyy a to stwierdzenie, ze niby dla waszego faceta sex nie istnieje? ze on ma na to wyjebane?? to widocznie macie CIOTE a nie faceta, ktory nie ma penisa.. bo kazdy normalny facet moglbym co chwila sie pierpzyc a to wy tepe suki wlasnie jestescie takie obojetne i DLA WAS SEX MOGLBY NIE ISTNIEC W ZWIAZKU bo sie puszczacie na lewo i prawo

Gość Aquarel truskawkowy
Zawsze możesz powiedzieć, że owa koleżanka wyszła, a Ty zostałaś sama w pokoju, bo źle się czujesz... ahh te męczące upały :D