Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zlota RyciaP

Ciaza obumarla kolejne starania

Polecane posty

Gość Zlota RyciaP

Witam mam pytanko : Ciaza obumarla byla w 10 tygodniu to bylo w marcu zabieg lyzeczkowania mialam 2 tygodnie pozniej! Teraz zaczynam kolejne starania z testem owulacyjnym no i wlasnie tu jest moje pytanie Miesiaczke dostalam 30 czerwca 13 lipca mialam owulacje a 11 lipca i 13 lipca kochalam sie z mezem jakie jest prawdopodobienstwo ze moglam zaciazyc ???

Gość (nie) szczęściarz?
ale w jakim sensie?

Gość dokladnie tak samo
wg mnie duze ja tez pomagalam sobie testami i dwa razy mnie nie zawiodly

Gość Zlota RyciaP
A moze jest na forum jakas kobietka w podobnej sytuacji jak ja? Czy ktoras z was zaszla po ciazy obumarlej bez zadnych problemow w tak szybkim czasie po zabiegu?? Bo niby lekarze mowia ze od pol roku do roku trzeba sie wstrzymac? ! Ale ja bardzo chce byc juz mamusia !

Gość dokladnie tak samo
ja tak zaszlam ciaza obumarla w 9 tyg wg usg a zabieg mialam w 13 tyg bo wtedy wlasnie ja stwierdzona to bylo 19 kwietnia potem okres dostalam normalnie zero spoznienia jestem teraz w prawie 9 tyg

Gość Zlota RyciaP
oboje z mężem mamy zaawansowany syfilis z licznymi kilakami, ja ponadto mam grzybicę pochwy i opryszczkę narządów płc. Biorę kokainę. Czy to ma wpływ na starania o dzidziusia??

Gość Zlota RyciaP
I wszystko dobrze z malenstwem? GRATULUJE i mam nadzieje ze mi sie uda! A jak dlugo lekarz kazal ci odczekac?

Gość dokladnie tak samo
hm mam nadzieje mam male problemy plamienia ale jestem dobrej mysli, ja mieszkam w uk tu lekarze mowili ze moge juz po pierwszym okresie po zabiegu sie starac i tak wyszlo udalo sie , mam swoj temat jak chcesz zajrzyj tam jest duzo o mnie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4440288&start=120

Gość Zlota RyciaP
Podszywacze Wont!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I naucz sie pidac baranie!!

Gość Zlota RyciaP
Do dokladnie tak samo ja rowniez mieszkam w UK z tym ze ja na lyzeczkowane tutaj sie nie zgodzilam polecialam odrazu na 2 dzien po USG do Polski!!

Gość Zlota RyciaP
I powiem Ci ze jesli tym razem mi sie uda to odrazu jak zrobie test i wyjda 2 kreseczki lece do Polski bo z poprzednia ciaza mialam plamienia 2 dni z rzedu bylam w szpitalu tutaj a oni mnie olali i wogole do mnie nie przyszli pani w Karetce zapytala mnie tylko czy leci mi po nogach jak nie to jest dobrze!!;((( Zadnych tabletek na podtrzymanie ani nic mi nie dali

Gość Zlota RyciaP
mój mąż czeka na dzieciaczka bo lubi umoczyć paukę w nowonarodzonym odbyciku :classic_cool:

Gość Zlota RyciaP
Podszywaczu widze ze masz zle klepki poukladane ty kretynie! Nie rozumiem jak mozna tak pisac ! Zobaczymy jak tobie sie nie powiedzie czy tez bedziesz taki cwany!!!!

Gość dokladnie tak samo
mi troche pomogli tzn tylko usc ale luteinke i tam mam z pl

Gość dokladnie tak samo
usg mialo byc, zaczernij sie a ja tez przejde na czarny nick

Gość Zlota RyciaP
jak mam to zrobic ??

Gość dokladnie tak samo
masz cos takiego jak moje konto gory i tam wszystko jest

Gość Zlota RyciaP
Do dokladnie tak samo: Wiesz mi USG zrobili jak pojechalam 1 raz do szpitala w 6 tygodniu z plamieniem to za 2 dni mialam USG ale wtedy bylo niby ok bo serduszko bilo ale ta babka z USG powiedziala nam ze musimy sie szybko spotkac z polozna albo GP z tym ze nic nam nie powiedziala co mamy powiedziec u GP i nawet nic nie w notkach nie napisalam napisala ze jest OK a widocznie juz wtedy powinam brac cos na potrzymanie

Gość dokladnie tak samo
no wlasnie oni do 12 tyg to nie pomoga lepiej se zaopatrzyc we wszystko w pl i miec tel do polsiego lek i konsulowac z nim wszystko

Gość Zlota RyciaP
Ja bylam w stalym kontakcie w moja P.Doktor z PL ale ona nie mogla mi pomoc za duzo bo bez badania nie mogla stwierdzic co jest a ja od samego poczatku ciazy mialam silne bolesci w dole brzucha ! Lece teraz do pracy jak cos to odpisz ja rano poczytam buzka

Gość Zlota RyciaP
gdy tylko zaciążyłam mężuś zafundował mi intenswyny anal z kopaniem po caluśkiej pizdeczce 👄 potem było troszkę BSDM i przypalanie dupki papierosami i cygarem. I oczywiście klocek na klatę :classic_cool:

Gość dokladnie tak samo
ok to wpadnij na moj temacik tak jest bez podszywow

Gość Zlota RyciaP
Czesc sluchajcie boli mnie bardzo dol brzucha czy to moze byc jakis objaw?? Robilam test ale to chyba zawczesnie zeby cos wyszlo.