Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szu szu szuuuuuuuuu

flirt

Polecane posty

Gość szu szu szuuuuuuuuu

no właśnie - jak zacząć flirtować (w formie sms-u lub przez gg) by nie być natrętnym, ale aby facet też zorientował się,że jestem nim zainteresowana :]

Gość juzidedociebiemisiu:)
niech on zacznie a nie ty

Zartami. Chetnie bym sie Toba zainteresowal, ale Ty juz jestes zainteresowana kims, kto byc moze jest zainteresowany Toba, ale o tym zainteresowaniu jeszcze nie wiesz, bo wiedzac o tym zainteresowaniu, mozliwe, ze bys byla bardziej zainteresowana, niz zainteresowana jestes obecnie. P.S. ile masz lat, ile cm w udzie i jak nie masz na imie? Jesli jestes piekna to wystarczy, ze podasz tylko swoje imie.

Gość szu szu szuuuuuuuuu
DeMorai - dzięki za tą ironiczną wypowiedź :P ale naprawdę myślałam,że ktoś coś podpowie ;)

Gość szu szu szuuuuuuuuu
moje imię jest nieistotne akurat :P lepiej napisz jakbyś chciał być podrywany :P

Ty sie lepiej spytaj w jaki sposob mnie podrywaja :( Eh ... te kobiety ...

a)Napisac na gg niby przypadkiem jezeli jest szansa ze osoba Cie kojarzy b)Ja bynajmniej nie lubie smsow z jakimis glupimy podchodami dlatego radze bezposrednosc:) Hmm przypadkiem spotkac gdzies ta osobe:)

Gość szu szu szuuuuuuuuu
demii - my już rozmawialiśmy na gg... on napisał, ja się teraz głowię czy ja mogę napisać 1 :D

Czekaj czekaj zalezy co on Ci napisal, na czym stanela rozmowa, ale mysle z ejezeli ostatnio on napisal pierwszy to raz mozesz ale ;)... rozmowa powinna byc krotka...a zacznij co tam u niego i napisz cos ciekawego co u Ciebie ale bez przechwalania i zbytniej nudy:)..byanjmniej u mnie to zawsze dzialalo...;)

Gość szu szu szuuuuuuuuu
na razie właśnie była to rozmowa hmm kumpelska. My się nie znamy dobrze,on chciał mój numer i się odezwał. I tak myślę,że teraz już parę dni się nie odzywa. a mi pierwszej chyba nie wypada. sama nie wiem :P

J abym napisala...zawsz eradze szystkim zeby poczekac odczekac...itd ale mysle ze Ty powinnas napisac:) po prostu kumpelsko...nic nie stracisz a nie bedziesz sie zastanawiac czy jakbys napisala to moze moze ;D Radze napisac :)

Gość szu szu szuuuuuuuuu
mnie trochę to dziwi,że najpierw chciał numer, a teraz siedzi cicho... tylko chciałabym przełamać tą granicę kolega-koleżanka ;) ale chyba braknie mi odwagi.

przestan to tylko gg..do odwaznych swiat nalezy...wiesz on narazie zrobil dwa kroki wzial numer napisal...dodatkowo nie wie czy w ogole masz ochote z nim pisac.....:)...Zreszta to tylko gg lepiej cos zrobic i zalowac niz zalowac ze sie nie zrobilo....

Gość całkowicie czarny kot
a jest wart zainteresowania? :-)

Gość szu szu szuuuuuuuuu
chyba masz rację :) tylko ze on mi się bardzo podoba :P a coś mi się wydaje,że czeka mnie rozczarowanie ;) dziękuję Ci :*

Gość szu szu szuuuuuuuuu
tak,jest wart :)

Rozczarowanie jestem pewna ze jestes swietna dziewczyna wiec wiecej wiary w siebie...:) I das zrade zreszta skoro on sie stara to jest wszystko na dobrej drodze

Gość szu szu szuuuuuuuuu
tylko wiesz, byłoby mi łatwiej, gdyby to on przejmował inicjatywę. Nie lubię takich sytuacji. Nawet nie wiem jakie tematy poruszać z tego stresu :P

Gość nie jesteś najgorsza
jak ma ksywkę szu, to zastanów się czy nie jest od ksywki szu-ja :D

Gość szu szu szuuuuuuuuu
nie ma takiej ksywki ;)