Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tylko__ja

Pomoc w wyborze studiów. BŁAGAM !

Polecane posty

Kochani mam nastepujące możliwości do wyboru.. 1) Bezpieczeństwo narodowe na Uniwersytecie Pedagogicznym w Krakowie 2) Stosunki międzynarodowe (również UP) 3) Filologia polska o specjalności antropologiczno-kulturowej na UJ Co wybrac?? Błagam pomocy. Mam taki straszny mętlik w głowie. Wiem, że może nie są to kierunki z przyszlością, ale jestem całym sercem humanistką i nic na to nie poradzę. Prosze was o podpowiedź :* Muszę zdecydowac do jutra...

Gość pkt. 1

Gość karol bez oka
idź lepiej przetykać szamba kurrwo bez wiadomosci 🖐️

Dlaczego bezpieczeństwo narodowe..? szczerze mowiąc najbardziej ciągnie mnie na stosunki międzynarodowe.. Dziekuję za odpowiedzi ;*

Gość ejbisi
Mnie by osobiscie najbardziej ciekawil 3 kierunek. Dwa pierwsze to nuuuuuuudy. A antropologia naprawde jest pasjonujaca.

No tak, ale co potem? Znajomi doradzają mi bezpieczeństwo narodowe.. Podobno nowy kierunek z jakąś tam "przyszłością". (O ile mozna tak mówic o kierunkach humanistycznych). Tylko, że ja tak naprawdę nie wiem nawet dokładnie co to jest (aż wstyd się przyznac, ale złozyłam papiery tam w wyniku impulsu ) ;(

Gość ejbisi
Jak Cie ciągnie na stosunki to idz na stosunki :) Po tym zawsze jakąś pracę znajdziesz bo to taki uniwersalny kierunek. A to bezpieczenstwo to rzeczywiscie takie nie wiadomo co.

Gość Antejka
Sadzę że bezpieczeństwo może ciekawe ale co po tym robić? Do wojska? Do Sejmu? Stosunki międzynarodowe polecałabym kiedy lubisz takie rzeczy jak giełda, finanse, i ogólnie chcesz pracować w korporacji a filologie jeśli jesteś 100% humanistka ;)

1 albo 2, ja bym wybrala 2 bo po pierwszym cos mi sie wydaje ze krucho z robata by bylo ;p

Gość derty2
szkoda że nie mozesz isc na PW Polibuda rządzi!!!;d