Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rusocapo

włosy-co mam zrobić?

Polecane posty

Gość rusocapo

Mam pewien problem, jeśli mogłybyście mi coś poradzić, to byłabym bardzo wdzięczna Dzisiaj byłam u fryzjera, ogólnie rozjaśniam włosy pasmkami co miesiąc. Cały czas miałam jednak ten sam odcień 'rozjaśniacza' Chciałam dzisiaj coś zmienić, robiąc sobie różne odcienie blondu i troche pasemek jasnego brązu. Zaznaczyłam fryzjerce, że chce, aby to był EWIDENTNY blond. Pokazała mi na palecie jakiś brąz, mówiąc 'on i tak wyjdzie jaśniejszy'. No to ja głupia blondynka przystałam na jej propozycję. Kiedy umyła mi już włosy doznałam szoku. Mokre były prawie czarne! Pomyslałam, że jak się je wyszuszy bedą całkiem fajne. W tej chwili mam włosy BRĄZOWE z mała ilościa blondu i prawie czarnych pasemek. Chciałam blond z brązowymi, a mam brąz z czarno blond. Wygladam strasznie. Nie wiem, co mam teraz zrobić. Myslałam, żeby samej spróbować potraktować włosy farbą z rozjaśniaczem, a jak wyjdą żółte, to zafarbuje na jasny brąz. Fryzjer niestety nie wchodzi w grę. Co mam zrobić???

Gość fgERgh
Ladnie cie baba urzadzila....

Gość rusocapo
wiem, ale czasu już nie cofne. musze pomysleć co mam teraz zrobić

Gość fgERgh
Idz do niej z reklamacja. Niech sciagnie kolor.

Gość rusocapo
tylko, że ja się zgodziłam na ten kolor co ona mi pokazywała. kurde, mówie jej chce mieć ewidentnie blond włosy.

Gość Gadulec121
bierz maszynke do golenia i na lyso

Gość wszystko będzie dobrze
jest lato włosy farbowane na ciemne kolory w ekspresowym tempie płowieją od słońca kup szampon przeciwłupieżowy, myj nim włosy codziennie, maks po 10 dniach włosy będą jaśniejsze szampon przeciwłupieóżwy też ściąga kolor Broń Boże nei rób żadnej dekoloryzacji czy nie nakładaj nowej farby to by tylko nieodwracalnie zniszczyło włosy skoro ciemna farba była nałożona na już rozjasniane włosy to ten kolor będzie bardzo nietrwały, wiem z własnego doświadczenia, maks 10 dni i kolor będzie o wiele jaśniejszy

dlaczego nie powiedzialas nic widząc efekt końcowy. kurde ja bym byla wściekła. a nie radze ich teraz samemu traktowac rozjasniaczem. ile zaplacilas?

Gość hadandshoulders
szampon najbardziej zmywa kolor z wlosow..:/ p.s nie wiem czy dobrze napisalam nazwe :D jak cos to sorka :D ale wiadomo o co kaman:D

nie ma nic gorszego niż zmyty, wyplowiały kolor farby. wiec zmywanie szamponem na chama nic nie da.

Gość rusocapo
zapłaciłam 80 dych. kupiłam rozjaśniacz. wyszła platyna, trochę jaja. bo jestem głupia i boję się gadać do ludzi, temu jej tego od razu nie powiedziałam. pojechałam tam potem z przyjaciółką, ale było juz zamknięte :D