Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avicena

roznica wieku

Polecane posty

Gość avicena

Wiem że to częsty temat tego forum ..może ktoś zechce podzielic sie informacjami....mam partnera kilkanascie lat mlodszego...zakochani jestesmy i jest nam dobrze ...to poczatek zwiazku...ale bardzo udany....pasujemy do siebie......charakterem...poznalismy juz swoje rodziny on jeszcze studjuje i pracuje...ktos ma jakies ciekawe przemyslenia to zapraszam do podzielenia sie

Gość jagodaczarna
Kilkanaście lat młodszego??? Podziwiam za odwagę... Ja mam partnera 3 lata młodszego od siebie i na początku miałam z tym duży problem...

Gość fresh&cool
ja mlodszego nie mialam nigdy... albo rownolatek albo starszy... obecny jest starszy o 12lat :) roznica wieku nie ma znaczenia :) liczy sie czlowiek i jego charakter :) powodzenia 🌻

Gość nie za goronce ino
ja znam przypadek 20 lat różnicy. Poznali się, gdy on miał 30 ona prawie 50. Są ze sobą od 18 lat

Gość avicena
dzieki ...za mile słowa... co wiecej możesz powiedziec o tej parze? jak długo sa razem?jedyna trudność dla mnie to różnica wieku...ja młoda wygladam a on poważniej i tak sie zakochaliśmy..poza tym jest cudownie

Gość avicena
macie racje....jestem odważna...ale trochę się boje co będzie za x lat poszłam za głosem serca....on bardzo zabiegał...zdobył moje serce..jak mężczyzna potrafi zdobyć serce

Gość nie za goronce ino
pisałam, że są 18 lat razem. Wiodą normalne życie z tym, że ona już jest na emeryturze a on jeszcze pracuje. On jest na każde jej zawołanie. Ona nie wygląda na swoje lata natomiast on wygląda starzej niż na swój wiek i różnica się zaciera. Życiowe decyzje podejmuje ona, ale on więcej ma kasy

Gość avicena
dzieki nie za goronce ino.......czyli pasuja do siebie...tyle lat ..pierwszy raz mam kontakt z tak duża róznica wieku...niesamowite....dobrze że piszesz o tym...moj chłopak ma silny charakter i dominuje...jesteśmy partnerami...rozmawiamy dużo z sobą

Gość avicena
kant dupy masz racje .....zeby sie nie zamartwiać ...tylko bym chciała żeby to trwało..

Gość jagodaczarna
Dla mnie młodszy partner oznacza większe ryzyko rozpadu związku, bo: -kumple się z niego śmieja, że ma stara dupe, -bo jego rodzina wolałaby , aby znalazł sobie młodziutką płodną pannę, "bo co ludzie powiedzą..wstyd,,,""- -bo on sam zapragnie młodego ciała, -bo ty dużo szybciej sie zestarzejesz..:(

choc oczywiscie korzystniej jest miec mlodszego partnera eeeee nieprawda lepiej mieć partnera starszego właśnie tak o 5 lat

Gość fresh&cool
kobiety, a ja Wam mowie, ze tak naprawde wiek nie ma znaczenia... liczy sie to jaki to jest czlowiek, czy chemia gra itd itp ;)

Gość jagodaczarna
czasem fajnie mieć młodszego partnera, mozna mu np. powiedzieć "ty gówniarzu":P

Gość jagodaczarna
wiek ma znaczenie, nie żyjemy na bezludnej wyspie ale wśród młodych atrakcyjnych babek, które kuszą jędrnymi cyckami:P

Gość jagodaczarna
Autorko, to ile dokładnie lat jesteś starsza i w jakim jesteście oboje wieku? Bo jeżeli to 20 i 40 to jest problem...ale jeżeli 40 i 55 to już to jakoś się zaciera.

czasem fajnie mieć młodszego partnera, mozna mu np. powiedzieć "ty gówniarzu" fakt:P sprawdzone und potwierdzone:P

Gość TO TY STARA DUPA JESTEŚ !
p.s.- Linda

ja mam młodszego o rok nic nie poradzę, że zakochałam się w gówniarzerii:D

Gość fresh&cool
tak podaja statystyki... ale wedle nich powinnam znacznie wiecej zarabiac... nie wiadomo do kogo najpierw przyjdzie kostucha i kaze tanczyc dance makabre.............:o

Gość jagodaczarna
Fakt, faceci krócej żyją ale kobiety fizycznie starzeją się szybciej i brzydziej..niestety. Ja wiem, że jest botox, farba do włosów i takie tam ale mimo wszystko...

Gość avicena
widzę że nie zła rozmowa się rozwinęła..jak sie poznaliśmy to on myślał że mam 26 lat a ja że on ma 30 lat.....rzeczywiście wyglądam bardzo dobrze na swoj wiek....lekko ćwicze 5-6 godz. w tyg. od kilku lat..zawsze interesowali się mną młodsi męzczyźni ...10 lat a nawet wiecej..zakwitła milość..nie byłam zaskoczona .....bo myślałam że ma 30 lat.....okazalo sie że mniej....jestem wolna....mamy podobne doświadczenie związków....on większe niż ja

Gość avicena
on już się starzeje....chce być ze mną bardzo i ja też z nim...pokochaliśmy się ..czuje to sercem...i czy tylko mam zerwać z rozsądku,,zimno...zerwć wbrew uczuć? bez sensu

Gość avicena
24 lata on ma

Gość fresh&cool
avicena, nie owijaj w bawelne, tylko pisz ile macie lat w koncu :D

Gość fresh&cool
czyli Ty najmniej masz 35 .... no i spox :)

faceci pozniej sie starzeja i ladniej?!!! ciekawe czemu przyjelo sie ze 26-latek ze zmarszczkami na czole, siwiejaca broda i poczatkiem 4 miesiaca piwnego wyglada jeszcze o.k., ale szczupla i zadbana 35 latka z delikatnymi marszczkami to stara rura?

Gość avicena
on ma 24 lata ja 38 lat