Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dont touuuch

"Chodzisz do pracy której nie lubisz żeby kupować rzeczy których nie potrzebujsz

Polecane posty

Gość dont touuuch

niezły cytat, co? kto sie z tym zgadza ?

Gość dont touuuch
"Jesteśmy niewolnikami w białych koszulach. Reklamy zmuszają nas do pogoni za samochodami i ciuchami. Wykonujemy prace, których nienawidzimy, aby kupić niepotrzebne nam gówno. Jesteśmy średnimi dziećmi historii. Nie mamy celu ani miejsca. Nie mamy Wielkiej Wojny. Wielkiej Depresji. Naszą wielką wojną jest wojna duchowa. Naszą wielką depresją jest życie. Zostaliśmy wychowani w duchu telewizji, wierząc, że pewnego dnia będziemy milionerami, bogami ekranu. Ale tak się nie stanie."

Gość kto tutaj lubi no kto
Otóż dawno już wyzwoliłem się z tego bagna :classic_cool: spełniam tylko minimalne potrzeby egzystencjalne resztę gromadzę (nie wiem po co)

Mógłbym się zgodzić, jednak te rzeczy, to też moja pasja ... a człowiek bez pasji ... hmm, wiadomo. Powiedzmy 50 % racji.

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Do życia niezbędne jest: - żarcie - dach nad głową - orgazm - alkohol - sen

Gość to jest najwazniejsze
swiadom tego ze wczesniej czy pozniej skoncze jako padlina ...-jem,pije,konia bije i pasozytuje

Gość dont touuuch
dla mnie - przyjaźń - czyli darmowa jesli szczera:) - fajki - alko - zarlo takie byle przezyc i zarlo dla zwierzat - nie kreca mnie drogie zakupy, fajne rzeczy i jedyne w swoim rodzaju wynajduje w lumpach i jestem mega szczesliwa:) - no i wyjazdy ze znajomymi, podroze, zwiedzanie, pasje - na to najwiecej kasy mi idzie ale nie zaluje bo cos z zycia chce miec, a to mnie uszczesliwia - bywanie z przyjaciolmi wszedzie:)

Gość dobre tematelee

Gość ja kupuje co musze
:P

Gość alikosa
nie zgadzam się ,jestem wyznawcą filozofii która nie podąża za badziewiem współczesności, jestem antyglobalistą nie kupuje pierdół,smakołyków typu dania w restauracji , nie kupuje najmodniejszych ciuchów,nie przyodziewam sie w świecidełka, nie kupuje rzeczy wyprodukowanych niewolniczą pracą pieniądze mam , nie brakuje mi i jeszcze pomagam innym