Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nileta987

Obalamy stereotypy

Polecane posty

Gość nileta987
dobrze powiedziane każda jest piękna na swój sposób tylko nie każda wie jak to wydobyć :)

Gość Mozemy obalac, a ludzie i tak
No i wlasne o to chodzi :) Statysttyki tworzy jktos kto ma okreslone spojrzenie na rzeczywistosc. W czasie II wojny swiatowej instytut badawszy Heinricha Himlera tez prowadzil badania i wynikalo z nich, ze zydzi to rasa podludzi, a czy to prawda ? Do czego doprowadzily te badania? Tylko ludzie elastyczni w danym systemie, maja na niego wplyw :)

Stereotyp z którym się spotkałam : "Karmienie piersia odchudza" Tylko niektóre z nas...

Gość niebieskooki-blondas nl
nileta987 - Od wydobywania ma się też przyjaciół ;)

Gość nileta987
ale wracając do tematu szczerze mówiąc denerwują mnie panny które myślą,że dzięki niebieskim oczom i blond włosom bedą bardziej adorowane i niejako jadą do Włoch czy Hiszpani się 'dowartościować' oczywiście nie wszystkie takie są ale mam w swoim środowisku parę dziewczyn które były na wakacjach we Włoszech i ich podekscytowaniu nie było końca jak się do nich lepili :) i nie myślcie,że jestem jakąś zazdrosną brunetką bo sama jestem blondynką

Gość ttttttttt
cygański stereotyp akurat sie potwierdza (mieszkam w rejonie gdzie oni maja swoją enklawe) na szczęście są wyjątki :)

Gość czarna dupa
a ja tych wszystkich południowców nie lubię :P tzn nie podobają mi się

nileta987 Michal Aniol zapytany jak rzezbi tak piekne anioly odpowiedzial, ze widzi w kawale brzydkiego kamienia aniola i stara sie go uwolnic... wiesz niektorzy ludzie sa w kamieniu, tylko, ze dzisiaj tym kamieniem sa kompleksy, problemy ze soba i chec bycia kims kim nie jestesmy, chec dorzenia za czyms czego nikt z nas nie potrzebuje tak na prawde.

Gość nileta987
czy Ty myślisz,że leczę jakiekolwiek kompleksy ? nie! pytam o zdanie jeżeli nie pasuje nikt nie prosi o wypowiadanie się :)

Mimo wszystko. Pokaż jakiemuś człowiekowi z północy, Polakowi, jakąś "czekoladkę", niekoniecznie czarna, ale mulatkę, będzie się bardziej podobała niż te stada blondynek, które widać na ulicach. Ludzie już tak są zaprogramowani, że inność bardziej pociąga.

Mimo wszystko. Pokaż jakiemuś człowiekowi z północy, Polakowi, jakąś "czekoladkę", niekoniecznie czarna, ale mulatkę, będzie się bardziej podobała niż te stada blondynek, które widać na ulicach. Ludzie już tak są zaprogramowani, że inność bardziej pociąga. Niezupelnie. Znam wielu ludzi, ktorzych innosc drazni. Nacjonalizm - mowi Ci to cos ? I znowu oczywista oczywistosc, nie jest tak oczywista.

Gość czarna dupa
A ja lubię typowo słowiańską urodę, ci południowcy są aseksualni :/

Gość nileta987
chyba już tak jest w mentalności ludzi podoba się im to czego u siebie nie mają.Choć blondynek przybywa do południowych krajów

Mentalnosc jest rzecza bardzo umowna, poniewaz wielu jest ludzi, ktorzy sie boja tego co obce, wiec takie uogulnienia nigdy nie sa prawda.

Gość nileta987
coś w tym jest masz rację

PO prostu jedni lubia takie dziewczyny, a inni inne, tak to juz jest na tym swiecie. Ja osobiscie lubie Polki :P

Gość nileta987
w końcu Polki są najpiekniejszymi kobietami czyż nie?:)

Wedlug mojej mapy rzeczywistosci, moich doswiadczen i spostrzezen i moim subiektywnym zdaniem YES, YES, YES :)

Gość nileta987
:)

No spadam kochani i pamietajcie MYSLCIE SAMODZIELNIE, ROBCIE TO CO UWZACIE ZA DOBRE DLA WAS ;)

Gość testerka3
Dziewczyny potrzebuję pomocy!!!!! Biorę udział w konkursie kulinarnym na najlepszy przepis. Prosze pomóżcie mi i zalogujcie się na tą stronkę: www.friger.pl/index.php?ref=kingakorab Wy też możecie wygrać jak tylko chcecie a jeżeli nie to proszę o pomoc. Zajmie wam to dokładnie 5 sekund Jeszcze raz Wam serdecznie dziękuję i jak coś to mogę się zrewanżować Dziękuję za Kliknięcie :)

Gość nileta987
jak nudno...

Gość rezolutny rezun
obalamy stereotypy 1)wcale nie jestem pijakiem 2)nie wygladam jak kloszard 3)myje zeby 4)i nie tylko 5)nie pracuje na dwoorcu 6)jako ochroniarz 7)tak!znam język polski! 8)w stopniu komunikatywnym :classic_cool: 9)nie olewam życia 10)mam wszechstronne zainteresowania 11)o których nie napisze :classic_cool:

Gość nileta987
?