Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mm3605

Dlaczego cały czas coś mi dolega?

Polecane posty

Gość Mm3605

Czy może mi ktoś odpowiedzieć na pytanie dlaczego cały czas jestem na coś chora? W zeszłym poniedziałek skończyło mi się żelazo ( na anemię ) , w piątek dostałam krwotoku podczas okresu, dziś środa a ja mam zatoki i najprawdopodobniej korzonki bo nie mogę się ruszyć, w międzyczasie biorę tabletki na nadkwasowość żołądka. Non stop mi coś dolega, a jak już skończy się jedna dolegliwość to zaczyna druga.

Myślę ze jesteś truta bo mam powody aby tak sądzić:P.Zrób analizę chemiczną tego co masz w żarciu i się przekonasz:P.Ja chyba też tak mam bo leczyć musiałem się z przeziębienia glodówką:O.

Gość Mm3605
Na pewno nikt mnie nie truje. Zresztą w ostatnim czasie od tego wszystkiego nawet odechciewa mi się jeść...

może byłaś wcześniakiem który w warunkach normalnej selekcji naturalnej już by nie żył? a tak dzięki medycynie żyjesz i przekażesz swoje wadliwe geny potomstwu

Gość yyyyyyyyyyhhyyyy
a moze tak fiuta wysmarowac maselkiem i przelozyc listkiem salatki, na koncoweczke 2 plasterki salatki ulozyc Wysmarowac majonezikiem troszeczke popieprzyc, ale nie solic, bo spermusia sama w sobie jest slona, wiec tylko by przesolone bylo! ??? Pasuje?

Gość chlopak12345678
Tez tak mam. Jak nie angina to rowniez jak w Twoim przypadku nadkwasowosc zoladka, jak nie to, to co innego. Takze nie jestes sama :P