Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaona11

Moze to wydac sie glupie..

Polecane posty

moze wydac sie to glupie ale gdy chlopak robi mi ostatnio "palcowke" tak zwaną to zaczyna mi cos tak jakby " pluskac " i czuje sie jakby miala tam wode.. i juz nie czuje zadnej przyjemnosci z tego.. wczesniej jak on mi robil dobrze to czulam duza przyjemnosc wszystko normalnie bylo ale ostatnio nie wiem co jest ;/ nie wiem co to?

Gość Onaona12
Tez nie wiem co to jest, mi z kolei to jak sie kocham i penis jest w środku to czuje jakieś powietrze i wydaje to odgłosy jak bym bąka puszczała cipką... Jest to bardzo frustrujące, ale co zrobić? Jestem po dwóch porodach i to może dlatego...

trening mięśni "Ci" się przyda.

jezeli Ci chodzi ze mam 11 w nicku i to moj wiek to sie mylisz :) nie wiem co to jest :/ Bo gdyby te odglosy byly to da sie przezyc ale nie czuje zadnej przyjemnosci juz potem ;/ nie wiem.. To calkiem inne jest to nie powietrze raczej he :P

dziwne wodę czujesz czy masz takie wrażenie? robi to tak samo jak zawsze ten twój czy ciut inaczej

ej spoko nie martw sie ja jestem panna nie rodzilam i tez mi sue tak zdarza, po prostu facet ci wpompowuje powietrze i dlatego, nie ma powodow do boaw, naprawde