Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała ledijj

czy skreślacie faceta za straszne błędy ortograficzne

Polecane posty

Gość dcsfac
zadne z was co skresla od razu bledow nigdy nie robiliscie i nie robicie?????? tak robiłam błędy , jak miałam 10 lat i bylam na etapie uczenia sie ortografii, ale jak sie ma 20 lat i chodziło sie do szkoly to wypadałoby przynajmniej zanc jezyk polski - jeden w kilkunastu przedmiotow których uczą w szkole no ale jak ktoś jest kompletnym tłukiem to nawet tego sie nie nauczy , i juz widze poziom inteligencji twojego męża

Gość cvbcvbxcbxcv
A mi się wydaje że to wy jesteście głupi!! Nie wiem jaki jest ten koleś o którym pisze autorka, ale mogę napisać coś o sobie. A więc tak heheh robię straszne błędy ortograficzne(na szczęście jak tu piszę to mi się podkreślają na czerwono więc nie ma tragedii bo mogę je chociaż trochę skorygować)a mimo to jestem studentem 3 roku na politechnice i nie mam zaświadczenia o dysortografii(miałem je w gimnazjum ale jakoś tak wyszło że jego nie odnowiłem i do matury podchodziłem bez zaświadczenia).I nie powiem czasem ma bardzo wstydliwe i nie zręczne sytuacje z tym związane ale nie uważam się za jakiegoś debila,co prawda nie jest mi z tym dobrze ale tak już musi zostać bo nic z tym nie zrobię(nie chce mi się bo język polski jest dla mnie za trudny). Uważam że to nie jest istotne jaki on dane słowa zapisuje(czy poprawnie czy też nie)ale to jak brzmi całość.I wydaje mi się że skreślanie faceta bo robi błędy ortograficzne to jest dopiero debilizm. A teraz czekam na tyry za moją złą składnie itd. a i tak ma na to wy...

Gość jgndjgnjd
"No cóż, ja bym nie potrafiła uszanować mężczyzny głupszego ode mnie" Dlatego ja nie potrafię uszanować żadnego faceta :classic_cool:

Gość h, ż czy ó
to nie są LITERÓWKI, tylko BŁĘDY ORTOGRAFICZNE, wynikające z nieuctwa! I tak, ja nigdy nie robię błędów. Nie rozumiem, jak można je robić, przecież to jest elementarna wiedza ze szkoły podstawowej :O Ile jest 2 dodać 2 też nie wiecie? :O

Gość v xcfvdvd
ja skreślam kobietę a jak jeszcze się tłumaczy, że to przez dysleksję czy czasem "dyslekcję" to już definitywnie koniec. za to raz na jakiś czas "spowrotem" jest dopuszczalne ;)

Gość h, ż czy ó
"No cóż, ja bym nie potrafiła uszanować mężczyzny głupszego ode mnie" Dlatego ja nie potrafię uszanować żadnego faceta :classic_cool: Ja znalazłam jednego, jedynego :) Przy nim jestem debilką :classic_cool:

Gość Coma i Ira
Co innego raz na jakiś czas się pomylić , a co innego ciągle pisać z błędami :O jósz :O :O :O

Gość niluhu
Najlepsze jest to, ze ci, ktorzy popelniaja najwiecej razacych bledow maja ten fakt gleboko w dupie. Gdybym ja napisala niepoprawnie jakis wyraz, to byloby mi wstyd, na pewno zajrzalabym do slownika i napisala na karteczke dany wyraz, aby sobie utrwalic jego pisownie. Ludzie, ktorzy 'wala' ort za ortem w zyciu by na to nie wpadli, bo to dla nich za duzy wysilek:O

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
to zależy czy tylko robi te błędy czy ogólnie ma duże braki w wiedzy bo to dwie zupelnie rózne sprawy;)

Gość purpurowe niebo
"Tak w ogole piekna czasem w zyciu przeszkadza" A ja świetnie rozumiem te stwierdzenie. A co do tematu, to się zastanawiam, czy to nie oby prowokacja. Nie chce mi się wierzyć, że ktoś byłby w stanie popełniać tak rażące błędy ortograficzne. Jeżeli zaś jest to prawda i udałoby mi się w moim życiu spotkać takiego "ewenementa", to z pewnością bym go skreśliła.

Gość niluhu
jak mozna szanowac czlowieka, ktory nie potrafi zapamietac, ze pisze sie "skąd", a nie zkond, zkont, z kąt skond czy jeszcze inaczej?:O

Gość dcsfac
zazwyczaj jest tak ze jesli ma braki w takiej wiedzy to ma tez różne psychiczne ubytki , a jak ktoś sie tłumaczy, ze mu sie nie chce to juz w ogole przegięcie , co za leniwy naród

Gość dcsfac
no właśnie jesli nie potrafi zapamietac kilku uzywanych bardzo często słów to nie potrafiłabym szanowac takiego czlowieka wiec po co byc z kims takim? chyba nikt nie chcialby miec partnera głupszego od siebie. a juz najgorsi sa tacy co mysla ze sa inteligentni udają bóg wie kogo a zdania sklecic nie potrafia:O a ten student politechniki ? pfff mozna mniec umysl scisły , na blache wszystko wryc a nie byc inteligentnym , co widac po składni twojej wypowiedzi

Gość v xcfvdvd
dla mnie jest coś gorsze od takiej osoby, która pisze z błędami - są to ludzie nadużywający wszelkiego rodzaju skrótów i skrótowców np. bd zamiast będę, wg zamiast wołam go, pk zamiast pięknie, złm zamiast zdałam itd. takimi ludźmi gardzę i uważam za żywe gówna, które powinien ktoś rozdeptać (bo ja się brzydzę) 🖐️

Gość lukas548
Daj mu spokój niech se robi te błędy.

Gość purpurowe niebo
v xcfvdvd, z czymś takim to nawet się nigdy nie spotkałam :D

Gość Viola z Sunpatrolu
A jakie to ma znaczenie jak jest świetnym kochankiem? Co ty laska muzgó nie masz czy jak?

Gość dcsfac
wg to wołałam go ? o jezuuu a ja myslalam ze według :D a niektórzy to jeszcze pisza bd i nie chodzi im o bede tylko bedziesz , np. bd jutro w sql? no niestety dzieci idą na łatwizne

Gość testerka3
Dziewczyny potrzebuję pomocy!!!!! Biorę udział w konkursie kulinarnym na najlepszy przepis. Prosze pomóżcie mi i zalogujcie się na tą stronkę: www.friger.pl/index.php?ref=kingakorab Wy też możecie wygrać jak tylko chcecie a jeżeli nie to proszę o pomoc. Zajmie wam to dokładnie 5 sekund Jeszcze raz Wam serdecznie dziękuję i jak coś to mogę się zrewanżować Dziękuję za Kliknięcie :)

Gość dcsfac
no jesli ktos szukasz tylko kochana to powodzenia:classic_cool:

Gość dcsfac
no jesli szukasz tylko kochanka to powodzenia :classic_cool: sorry zamyslilam sie:D

Gość cvbcvbxcbxcv
dcsfac A ty taka inteligentna a shift na chwilkę nie umiesz wcisnąć!!W instrukcji do klawiatury nie było napisane hehe No dobrze powiedziane że można wszytko na blachę w kuć i zaliczyć-ale nie u mnie na wydziale bo trzeba na prawdę coś umieć,tak jak piszesz jest może na pedagogice itp. Ty dziewczynko chyba nawet nie wiesz co to znaczy Politechnika,bo jak byś wiedziała to byś nie napisała że można w kuć.Jest wręcz odwrotnie żeby coś zaliczyć trzeba to zrozumieć,a nie powtarzać wiersz 100 razy żeby się go nauczyć-jak to pamiętam z języka polskiego.I po co mi to??Do czego mi to się przyda-jak rozmawiam to nie widać że robię błędy ortograficzne!

Gość h, ż czy ó
cvbcvbxcbxcv - jesteś Polakiem, dziecko?

Gość cvbcvbxcbxcv
h, ż czy ó Dziecko?Mama 22 lata więc odpowiem na twoje pytanie. Tak jestem polakiem emerytko.

Gość lukas548
Język polski jest pogięty po co ma pisać w sms miękkie znaki .

Gość h, ż czy ó
"jestem polakiem" I wszystko jasne

Gość cvbcvbxcbxcv
h, ż czy ó O jej z dużej miało być!Ależ ja robię te błędy. Dobrze widziałem twoje pytanie i specjalnie tak odpowiedziałem-aż takim debilem nie jestem.

Gość dcsfac
przepraszam ale mi sie shift zepsuł i caps lock też :classic_cool: skończyłam liceum o profilu matematyczno fizycznym jesli cie to interesuje :classic_cool: o polskich znakach nie mowie ale zeby pisac u zamiast ó to przegięcie totalne jest