Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paatus

NIE WIEM CO ROBIĆ !! SPOTYKAM SIĘ Z ZARĘCZONYM FACETEM !!

Polecane posty

Witam wszystkie osoby, mam bardzo wielki problem, i już sama nie wiem co robić. Jakiś czas temu spotkałam fajnego faceta zaczęliśmy się spotykać i jest cudownie !! Tylko niestety on ma narzeczoną i mieszka 600km ode mnie !! pracuje u mnie w mieście więc widujemy się kiedy chcemy w miesiącu wraca do domu na tydzień, ale jak wyjeżdża do siebie co chwile pisze, dzwoni i się mną interesuje!! Jeszcze się nie kochaliśmy więc tylko o seks mu na pewno nie chodzi.. Jeśli pytam się o jego narzeczoną mówi że on z nią nie będzie bo się psuje i czuje tylko przywiązane nic więcej.. O mnie się troszczy interesuje, i dba jak nikt inny, nie wiem już co robić, boję się że zaangażuje się w to, a nie będę się tak wcześnie pytać co on planuje, Będzie u mnie w mieście jeszcze dwa lata, później wraca już do domu!! I mam drugi problem, niedługo ma urodziny i nie mam zielonego pojęcia co mu kupić, chce żeby to było subtelne , ale kojarzyło mu się tylko ze mną !! POMÓŻCIE !! Pozdrawiam wszystkich !! P.S nie mówcie że jestem szmatą, że odbijam kolesia lasce, gdybym widziała że jest szczęśliwy i tylko to ja mogę popsuć na pewno bym się w to nie pchała.

pewnie nie jest szczesliwy, ale nie jest wartosciowym facetem, skoro nie skonczyl zwiazku w ktorym nie byl szczesliwy chcialabys byc na miejscu jego narzeczonej ktora pewnie nic nie wie? a mozesz byc - juz wiesz jak on rozwiazuje takie problemy :o skad mamy wiedziec co mu sie z Toba skojarzy, nie znamy Ciebie ale np ksiazke "skok w bok czyli rzecz o zdradzie" by zapamietal :P

Gość n;l';#'
nudzi mu sie... jak facet do lozka zaciaga to zawsze mowi ze sie cos psuje w zwiazku

Daj sobie spokój- a co jeśli zostawi dla Ciebie narzeczoną, po czym za jakiś czas zaręczy się z Tobą i nagle Cię rzuci dla innej? Skoro raz tak zrobi, to nie masz pewności że nie zrobi tego po raz kolejny

Jakie kobiety są naiwne ... I jeszcze napisze, że napewno nie chodzi mu o seks. A niby dlaczego mu nie chodzi o seks? Zawsze w takich akcjach chodzi o seks!!!