Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dazed und confused

Pomóżcie, jakim typem kolorystycznym jestem i jakie kolory mi pasują?

Polecane posty

Gość dazed und confused

cera - bardzo jasna, chyba bardziej różowa niż żółtawa, ale ciężko mi to ocenić włosy - średnio-ciemna szatynka oczy - bardzo ciemny brąz, prawie czarne brwi - szaro-buro-popielate rzęsy - czarne usta - malinowe

Gość dazed und confused
aaa, opalam się na brązowo, dość szybko, ale na początku łatwo u mnie o poparzenia, więc na początku wakacji zawsze muszę dawkować sobie słońce ostrożnie

Gość mascarponeee
jak dla mnie zima. kolorow poszukaj w google

Gość bukaa
Moim zdaniem tez zima, choć zimy maja częściej jasne oczy - niebieskie lub zielone. Kolory - zdecydowane - czarny, ciemna zieleń, bordowy, fioletowy, wystrzegaj sie pasteli, bo w nich wygląda się mdło.

mozesz tez byc latem,bo lato tez moze miec ciemniejsze wlosy-zawsze jednak z popielatym odcieniem, i ciemne oczy (gdzies tak wyczytalam,ale niestety nie pamietam juz gdzie,chociaz srednio sie z tym pogladem zgadzam).Jeden z podtypow jesieni rowniez ma ciemne oczy i wlosy,jednak Ty jesienia z pewnoscia nie jestes,poniewaz masz cere z odcieniem rozowym.Trudno tak z samego opisu wywnioskowac i najlpiej by bylo,gdybys dala swoje zdjecie.Tak czy inaczej jestes raczej typem zimnym i powinnas wystrzegac sie kolorow cieplych,jak dla wiosny i jesieni.Poeksperymentuj z kolorami zimy i lata (tylko pamietaj,ze kazdy z tych typow ma 3 podtypy),najlepiej w towarzystwie kolezanki/kolezanek,ktore beda mogly obiektywnie stwierdzic,w ktorych kolorach Ci lepiej,i moze wtedy sama dojdziesz do jakichs wnioskow. Moze to ulatwi sprawe:): http://www.prettyyourworld.com/summerpalettes.html (lato) http://www.prettyyourworld.com/winterpalettes.html (zima) Kliknij na "click here for celebrity examples of..."-znajdziesz tam zdjecia kobiet,przedstawiajacych podtypy lata i zimy. Jesli kumasz cos z angielskiego,wpisz sobie w google "colour (albo "color"-w sumie na jedno wychodzi) season analysis" i wyskoczy Ci sporo stron o interesujacej Cie tematyce:)🖐️