Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguśka4444

sałatka do kebabku

Polecane posty

Gość aguśka4444

chce zrobić kebab w domu, wiem, jak zrobić mięso bo mogę pomieszać kurczaka i wieprzowe i podsmażyć ale jak zrobić sałatkę do tego mięsa aby można było ją pomieszać

Gość nick baleron
pokroić kapuste pekińska,pomidora ,ogórka ,cebulke i dodac sosu czosnkowego-smietana+keczup+majonez+2/3 zabki czosnku przez praske i masz i do tego troszke zielonej cebulki ewentualnie suszonej

Gość sitawa
zawsze robię grecką

Gość dfndskdjs
A ja robię do kebabka zawsze taką - jest przepycha: kroję kapustę pekińską, pokrojony pomidor i cebulka a następnie zalewam wszystko wcześniej przygotowanym dippem Rave i Cogombre. Przepis na dipp Rave i Cogombre. - 500 ml. jogurtu naturalnego - 4 duże rzodkiewki - nieduży kawałek zielonego ogórka - pół pęczka szczypiorku - 2 duże ząbki czosnku - sól -pieprz Jogurt przelać do miseczki. Ogórek umyć, obrać, rzodkiewki umyć, wszystko starkować na grubej tarce, szczypiorek posiekać i dodać do jogurtu. Wcisnąć ząbki czosnku, doprawić solą i odrobiną pieprzu. Wymieszać dokładnie.

Gość rave i cogombre najlepsze
Sos rave i cogombre jest najlepszy do kebaba, normalnie palce lizać, szkoda że mało kto w polsce to zna, ale z tym sosem kebab jest deliczius.

Gość jem kebaba bo go lubie
Zgadza się, sos rave i cogombre jest najlepszy do kebaba. Różne żem jadł ale ten jest najlepszy i broń boże majonezu dodawać, bo obrzydlistwo :P