Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość likka

Ile trzeba by wydać na tydzień na wakacje w Zakopanem.

Polecane posty

Gość likka

Wybieram się z mężem i dzieckiem i zastanawiamy się ile wydamy. Ile wy wydawaliście z noclegami?

Gość ynr fvc
Też jadę na tydzień do Zakopanego 3 osoby. Noclegi: 80x7=560zł. Wyżywienie: ok7x50zł.=350zł.(opcja bardzo oszczędna). Inne "szleństwa" 50x7=350zł. paliwo: 200zł. Inne wydateki nieprzewidziane: 100zł.(parking, bilety wstępu). Myśle, że w okolicy 1500-1600zł. Nie ma co szleć...my sie tak nastawiamy:)

To wszystko zależy jaki styl odpoczynku i wydawania kasy się preferuje...

Gość cdnvm
Ha! Dla Coebie nie ma...dla mnie duzo...Ty jeździsz ja chodze po górach...Ty na Krupówki a ja na Rysy,,,,

Gość effy.
4 dni wystarcza by wszystko zwiedzić :)

Gość asiiiiu opawlii
dwie osoby 2.700

Gość mrozkowa panienka
nic tam nie ma? przepiękne doliny , wspaniałe góry .......... człowieku jesli dla Ciebie krupówku sa atrakcją to raczej proponuje wyjazd do stolicy na tydzień - sklepów , knajpek do wyboru i koloru

Gość kakadyn
2+1 10dni 3 tys poszło.

Gość Pabllo07
ja zazwyczaj co roku jade do Zakopanego i sie zastanawia czy nie taniej wyszedłby ten timesharing, tylko mam obawę czy czasem ta firma z którą podpiszę umowę nie splajtuje po roku jak te biura podróży ostatnio .

Gość inkezaa
tu nie ma się co bać czy firma splajtuje bo to tylko pośrednik, i jesteś własciecielem częsci nieruchomosci i jesteś w klubie wymiany, firma może tylko pomagac pozniej ewentualnie. wiec o to bym się nie bał. warto tylko na początku czytać dobrze umowy. a poza tym najlepiej zawierać z takimi które już długo są na rynku

Gość dopaminka
obczajcie sobie i porównajcie ile kosztuje luksusowy apartament w Zakopanem dla 2 osob - to ponad 3 tysiace za tydzien. mając ten sam standard z timesharingiem wychodzi o wiele taniej!

Gość fabianne
właśnie zobaczyłam, że w hotelu litwor w zakopanem to ponad 4 tysiace... warto jednak pochylić się nad ofertą Golden Vacation - mają świetne apartamenty ale w niższych cenach, jedyny mankament dla mnie to długość umowy.

Byłam z chłopakiem na tydzień na początku października. Było super. Za nocleg ze śniadaniem przez citeam wydaliśmy dokładnie 620zł dla dwóch osób. Kanapki robiliśmy w ogólnodostępnej kuchni na cały dzień, bo dużo chodziliśmy po górach i dolinach. Dla wielu ludzi Zakopane to tylko Krupówki i Gubałówka, dlatego wydają kupę kasy. Z tego co kojarzę to na tydzień dla dwóch osób, ze wszystkim w sensie paliwo, jedzenie (byliśmy kilka razy na obiedzie gdzieś na krupówkach), parkingi, bilety wstępu, nocleg to zmieściliśmy się w granicach tego 1500zł.. Myślę, że to w porządku cena, bo na sam kasprowy wierch bilety były za 45zł od jednej osoby :/

byłam ze znajomymi na 3 dni tzn 2 noclegi z czego wyszło za nie 50 zł, bo nocleg był za 25 dorzucić do tego jedzenie na mieście, do domku,jakieś atrakcje mnie skasowało to ok 350 zł/400 zł na osobę bo jechałam pociągiem

Gość 2 + 1
Byliśmy na 8 dni we wrześniu wydaliśmy 3 tys z paliwem( 400zł) śniadania we własnym zakresie, obiady w barach.

Gość janeczekH
widzę, że tu licytacja - jak najtaniej przeżyć kilka dni w Zakopanem... na timesharing na tym wątku chętnych nie znajdziesz. bo to apartamenty luksusowe, co prawda tansze niz hotelowe ale jednak do kategorii "gdzie najtaniej przenocować w Zakopanem" ewidentnie nie należą

Gość lonty1
3 tys 8 dni? masakra ja bylem 3 tygodnie i wydalem ok 1500-1600 zeta , i wcale nie zylem mega oszczednie

Gość janera
wejdz sobie na strone hotelu litwor i zobacz ile kosztuje apartament dla 2 osob ;) to już Cię nie zdziwią te 3 tysie

Gość gość
Zakopane jest niestety drogie :( ale co się dziwić skoro tam jest tyle turystów, że szok... dlatego my z rodziną jedziemy w tym roku do Obidzy (będziemy nocować tu www.obidza438.pl ) myślę, że będzie fajnie i nie wydamy dużo :)

Gość gość
czy ja wiem czy zakopane jest drogie, no wszystko zalezy od noclegów... i wyzywienia :) na glupoty zawsze mozna wydawac. ja jak bylam w zakopanem to nocowalam tutaj www.zakopanetulipan.pl i bylo w porządku, nie wydalam wcale tak duzo.

Gość gość
Dla mnie super miejscem na spędzenie wypoczynku jest Murzasichle położone zaledwie siedem kilometrów od Zakopanego. Na miejscu wiele atrakcji turystycznych i wszędzie blisko. Najczęściej zatrzymujemy się w klimatycznych pensjonatach gdzie można wcześniej zarezerwować pokoje. Jak jesteś zainteresowany to oferta jest tutaj giewont-zakopane.pl.

Gość gość
Zależy od wielu czynników np. od tego jaki standard lubisz i czy jesteś bardzo imprezową osobą ;). Mi poszło ok. 400 zł w zeszłym roku. Byłam w czasie wakacji, zakwaterowaliśmy się w www.excelsior.com.pl i bardzo wypoczęłam.

Gość gość
Moim zdaniem trzeba jeszcze wziąć pod uwagę bilety do teatru Witkacego http://www.witkacy.pl/ bo to oryginalny, ciekawy teatr, dla fanów Witkiewicza – mus! :)

Gość gość
Nie wiem czy Zakopane jest najlepszym miejscem na wyjazd. Zawsze jest zatłoczone. Ja pojechałem do miejscowości Biała Tatrzańska, która też znajduje się w tatrach. Mogę polecić wam pensjonat www.stokrotka-bialka.pl Świetne miejsce, żeby odpocząć pozwiedzać tatry.

Gość btbtb
Ciepłe i eleganckie pantofle doskonale sprawdzą się w zimowe dni. Wygodę pantofli doceni każdy, kto chociaż raz je założy. http://pantofle-goralskie.pl

Gość gość3332
Jak nie wiecie gdzie nocować to polecam zerknąć na tę ofertę - http://www.kasprowy.pl/centrum-spa-i-rekreacji W Zakopanym ceny są jakie są, ale jednak miejsce jest na tyle piękne, że warto pozwolić sobie chociaż raz na rok na taki wyjazd ;)

Gość expert

4 dni zeby wszystko zwiedzic w Zakopanem?? haha i tacy ludzie piszą takie bzdury... szok. W 4 dni to tylko Krupówki, Gubałówka i może Kasprowy kolejką, a gdzie tu zwiedzić całe góry, doliny, jaskinie itp.?? 2 tygodnie to za mało. Właśnie tacy ludzie potem gubią sie kiedy zapada zmrok w drodze z Morskiego Oka.🤣

Gość bubu

7000 tysia na dwie osoby 3000 tys pobyt reszta przegrana w trzy kubki