Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Uliankaaa

Sen o windzie

Polecane posty

W nocy śnił mi się sen, generalnie o windzie. Był straszny. Chciałabym wiedzieć co oznacza. Zawsze śni mi się winda gdy jestem w jakiejś rozterce, bądź mam nerwówke. Otusz sen brzmiał następująco: Wchodzę do windy z moją siostrą i jej córką, oraz z rowerem. Winda jedzie. Nagle na którymś z pięter, tak jakby ją coś hamowało i poczułyśmy jak lina pęka. Spadamy na dół, latając w windzie. Roztrzaskuje się, a ja znajduję się nagle poza windą (ale wiem że zginęłam w tej windzie z siostrą i siostrzenicą. Stoję koło mamy, mama płacze, karetki, ludzie itp. Ja mówię takim bardzo cichym głosem do mamy żeby nie otwierali windy bo jest pełno krwi. Później znajduję się koło drugiej windy, na przeciwko tej co spadła. Mój ojciec do niej wszedł, ja trzymałam go za rękę. Winda nagle ruszyła, więc go puściłam bo pomyślałam że jak go będę trzymała, to utnie mu rękę. Pojechał na dół, później do góry i jak był tak pomiędzy tym piętrem gdzie stałam, a wyższym, wcisnął stop. i go wyciągnęliśmy. Najgorsze było to, że Stałam przy tej windzie co się z nami rozpieprzyła i widziałam jak z pomiędzy szczelin wypływa krew. To było straszne;( siedzi mi w głowie ten sen i nie mogę pracować. Porszę, jeżeli ktoś potrafi interpretować sny, to niech mi pomoże. WIele razy mi się śniła winda, ale nie tak drastycznie;(

Gość wtgwte
w głębi duszy żywisz nadzieję, że ktoś ułatwi ci życie

Gość wtgwte
Spadek, urwanie windy - brak kontroli nad własnym życiem

Gość hhahahahah
"otusz"... zaraz zejde