Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mpkm

przez jaki czas mozna szykac pierscionka zareczynowego , dzydzien dwa ???chyba

Polecane posty

Gość mpkm

nie dluzej nie ?

Gość mpkm
bo wiecie moj facet szukal go okolo 3 dobrych meisiecy ;] czy to normalne ??

chociaz ja dokladnie nakreslilam co mi sie podoba Narzeczony szukal 2 tyg Bardzo staral sie zbey to bylo cos pieknego wyjatkowego zeby mnie sie spodobalo Oj objezdzil kilka miast :)

Gość mpkm
no wiesz ale moj proboem polega na tym, ze on szukal pierscionka dien w dzien dzwoniac i wysylajac smsmy przez te 3 miesiace do swojej "kolezanki" ktora nie ebde ukrywac jest lekkich obyczajow. Ponad to mnie klamal . Nie ufam mu :( a jesli chodzi o ten pierscionek to mysle, ze tez jest neiszczery, moze faktycxnie szukal myslala o tym, ale wykozystal ta sytuacje i sie nia broni teraz .

Gość doradca z doświadczeniem
Kupujcie tylko z samego złota, wszystkie oczka jak kupujecie są traktowane wagowo jak złoto, a jak chcecie sprzedać, to są wydłubywane albo mocno zaniżaja wartość. Eentyment sentymentem, a w życiu bywają różne sytuacje, np choroba, gdzie trzeba np. sprzedać wartościowe przedmioty. A ponieważ cena złota jezcze nie powiedziała ostatniego słowa, może zwielokrotnić swoją wartość w krótkim czasie, warto pomyśleć trochę pragmatcznie na przyszłość

Gość skunk oasis
ale ty zjebana jestes po calosci.

Gość mpkm
haha a co mnie to obchodzi , hahaha ja nie mam zamiru kupowac pierscionka sama jestes zjebana-zjebany