Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izolda1982

tylko o sensowne odpowiedzi proszę

Polecane posty

Gość izolda1982

ci, którzy chcą mnie wyzwać od szmat niech zmienią topik. chodzi o to że mam problem ze sobą- jestem w związku a mimo to interesuje mnie inny mężczyzna będący przeciwieństwem mojego partnera. dodam że to nie pierwszy raz. czy to jakieś zaburzenie emocjonalne? serio pytam

Gość prof seksi fleksi
takie zaburzenie to sadomasochizm jestes z partnerem z ktorym nie chcesz byc gratuluje

Gość pełno teraz
takich szmat co się nie szanują. Weź się nie szmać tyle!

Gość izolda1982
mój obecny partner to facet z którym chcę być więc ten motyw odpada. przeciwieństwem może trochę jest tzn jest starszy, i różnią się fizycznie- mój jest niski a tamten wysoki o to by było na tyle. no może jeszcze ten drugi jest bardziej stanowczy

Gość izolda1982
nie ma tu nikogo sensownego?

Gość gwoli wyjasnienia...
jak to nie ma, ty jestes najbardziej sensowna

Gość Czegoś ewidentnie
brakuje Ci w związku. Znikąd tego typu pociąg do innych mężczyzn się nie bierze. To wygląda tak jakbyś ze swoim facetem była dla poczucia bezpieczeństwa ale nijak nie kręcił Cie jako meżczyzna:)

Gość izolda1982
może coś w tym jest.. choć jak się nad tym dłużej zastanowić mój partner kręci mnie jako mężczyzna ale może nie do końca, ale z drugiej strony nie da się zebrać wszystkich cech w jednej osobie

Gość upsidedoWn
"choć jak się nad tym dłużej zastanowić mój partner kręci mnie jako mężczyzna ale może nie do końca" Jestes raczej niezbyt niedojrzala, sama nie wiesz czego chcesz. I gratuluje spostrzezenia: "ale z drugiej strony nie da się zebrać wszystkich cech w jednej osobie"

Gość carolusek
a moim zdaniem jest to normalne. Każdy ma jakieś fantazje i choć moja partnerka kręci mnie jak żadna inna i jest super, to wcale nie oznacza że nie może mi się podobać ktoś inny. Natomiast jeśli nie przekroczy się granicy tego co jest tylko w swerze "podobania się" czy pociągania to wszystko jest oki. Gorzej jeśli to rzutuje na życie z obecnym partnerem albo nie daj boże stwierdzisz że "zakochałaś się" po uszy w tym drugim. Wtedy to już krótka piłka.

Gość moim zdaniem jako M
jesli jakas osoba jest w zwiazku i twierdzi ze nikt inny nigdy mu sie nie spodobal czy nie spodoba oprocz aktualnego partnera to ma problemy ze soba :P na swiecie jest mnostwo osob atrakcyjniejszych od naszego partnera i to normalne ze od czasu do czasu spodoba nam sie ktos inny. wazne jest to co sie z tym zrobi - czy sie westchnie na widok przystojniaka i pojdzie dalej czy rozlozy nogi. widze ze prawiczki ostro leca po kobietach - a wy jestescie wierni tylko jednej dziewczynie z obrazka robiac sobie dobrze przy kompie czy zdradzacie je co wieczor z inna? :P

widze ze prawiczki ostro leca po kobietach - a wy jestescie wierni tylko jednej dziewczynie z obrazka robiac sobie dobrze przy kompie czy zdradzacie je co wieczor z inna? " hahahahaa :D dodam od siebie że dziewczyny z obrazka to wręcz ideały dla prawiczków ... nikogo to wczesniej taka z obrazka nie miała nikt jej wczesniej nie dotykał ( o ile gazeta jest niepożyczona ) nie warknie to to , nie powie że ma małego ... :P

Gość czarna dupa
widze ze prawiczki ostro leca po kobietach - a wy jestescie wierni tylko jednej dziewczynie z obrazka robiac sobie dobrze przy kompie czy zdradzacie je co wieczor z inna? 11/10 :D:D:D

Gość izolda1982
prawda, że ważne co się z tym podobaniem zrobi, tylko że to strasznie życie utrudnia