Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znam takiego jednego

jak to zrobic?

Polecane posty

Gość znam takiego jednego

Mam pewnego "kolege" takiego wielkiego zdobywce kobiecych serc, myśli, że może mieć każda, wolny, na każdej imprezie inna. Kiedyś chciał i mnie sobie zakrecić na jednej imprezie,wtedy się lepiej poznaliśmy ale mu się nie udało, później zauwazyłam że zmienił jednak podejście, zaczął sie bardziej starać i dalej nic z mojej strony, więc odpuścił, wniosek? chciał sobie zaliczyć kolejną panienke Wiecie co teraz chce zrobić? Chciałabym rozkochać w sobie na maxa a później olać, niech czuję się jak te dziewczyny którym tak robił, jak widze kolejną bajerowaną przez niego, a później nieszczesliwie zauroczoną to mnie coś trafia! niech pocierpi, dobrze by mu to zrobiło, tylko sama nie wiem jak się za to zabrać.

wykup sobie lepiej wycieczkę do Egiptu i leć na wczasy :) lepiej na tym wyjdziesz :D

Gość dobry zwyczaj nie pożyczaj
a ja potępiam i nie pomogę, chociaż wiem jak tego dokonać ;D

Gość julka154789642103158
Kiedyś los sam mu się za to odpłaci :) gwarantuje Ci to:) miałam takiego samego kolegę i los mu za to zapłacił dwukrotnie:)

Gość moskala
moim zdaniem to on ci się podoba i chcesz go rozkochać by mieć go dla siebie.jak mówi stare przysłowie "nawróceni hulacy to najwierniejsi mężowie" ale skąd ta pewność że jesteś w stanie go w sobie rozkochać? hmmm zemstę za ród niewieści sobie odpuść bo to nigdy nie wychodzi tak jakby się chciało

Gość tacy faceci nie mają uczuć
perfidnie oszukują,wykorzystują i krzywdzą