Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka 1987

jak radzicie sobie z tymi upałami?

Polecane posty

Gość anka 1987

mieszkam na poddaszu i temperatura u mnie wynosi 31 stopni..oszaleć mozna do tego mam 7 miesięczną córkę, biedna cała spocona jest. macie jakieś sposoby jak ochłodzić mieszkanie? na dworze jeszcze gorzej u mnie 36 stopni.

Gość nanananna
ja mam wentylator nie drogie są i skuteczne

u nas w domu 30 stopni. mały teraz śpi ale jak się obudzi to do baseniku na balkonie pójdzie i tak tam siedzi i się tapla w wodzie. po 17 na plac zabaw pójdziemy, bo tam już cień będzie. tak ogólnie to okna pozasłaniane, mokre prześcieradła porozwieszane i jakoś leci :P

Gość anka 1987
mam wentylator idiotko ale duzo to nioe daje..

Gość anka 1987
narazie mnie nie stać na klime...a daremne jesteście kobiety człowiek normalnie pyta a tu cie od kretynow zwyzywaja...

Gość nanananna
anka 1987 a olej te suke ciepłym moczem

Gość anka 1987
olałam;-)

anka1987 --> kup klimę bo to niezrowe dla dziecka ze cały czas jest w takiej wysokiej temperaturze

Gość hehehelga
Ja mam taką klimę, nie ze instalacje w całym domu, tylko taka maszynę, która "wysysa" wilgoć z powietrza i ochładza. Jakbys chciała cale mieszkanie ochłodzic, to raczej nie wydolisz, ale mozna sobie ochłodzić jeden pokoj i tam siedzieć w ciagu dnia. Nie wiem, ile kosztowala, parę lat temu kupilismy, ale chyba około 100 euro. Wentylator nie chłodzi, on tylko wprowadza ruch w powietrzu. Jest to przyjemniejsze niz powietrze stojące, ale chłodniej si od wentylatora nie robi