Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie domysliłam się

chłopak domyślił sie,ze...

Polecane posty

Gość nie domysliłam się

coś do niego czuję... nawet mi to wczoraj powiedział: Ty cos do mnie czujesz i ja to wiem. Tak... jest mi tak glupio. Było spotkanie, przytulanie całowanie, ale nic z tego nie będzie. Czuję sie tak, jakbym dostała kosza, szliśmy tez za ręke, normalnie jak para... No ale nic nie bedzie z tego. Spotykamy się rzadko. On chyba z kimś innym coś...Spaliłam ceglę i zaprzeczyłam.

Gość nie domysliłam się
Bo nie, jestem tego pewna, teraz wyszło,ze latam za nim jak głupia, bo się zakochałam, wczoraj było tak fajnie ale jego test:szczerze, jestem pewien,ze się we mnie zakochalas. Atmosfera zgasła, mnie zgasił:-( Nic z tego, wczoraj widzieliśmy sie po raz drugi(!) pierwsze spotanie było w marcu. Dzwonimy do siebie, piszemy i czesto kłocimy...a na spotkaniu jest chemia. No i wczoraj chyba sie coś jego kolega wygadal o jego dziewczynie (!)-to mnie boli

Gość nie domysliłam się
tak lubię jego głos, silne ramiona i zapach jego bąków

Gość nie domysliłam się
oj podszywie, daruj sobie

ja mam podobnie, widzieliśmy się pare razy, mamy isc razem na wesele, też wydaję mi się , ze jest chemia a on mi wczoraj palnął, że nie chce się wiązać, gdzie my się nawet nie całowaliśmy, on jest po prostu inny i to mnei w nim pociąga...

Gość nie domysliłam się
Noa my własnie się całowaliśmy, jak zakochani wszystko, on się nie odezwie. No i jest zajęty, z tego co podejrzewam. Czuję się fatalnie

Gość kim besinger
to czemu startowałaś do chłopaka który jest zajęty.po za tym jak kogoś ma a całuje sie z tobą to chyba wierność nie jest jego mocną stroną http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość nie domyslilam sie
Nie wiedziałam, i do konca nie jestem tego pewna. wczoraj coś wyszlo, jak gadaliśmy z jego kolega...to moje podejrzenia