Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna dupa

jeśli trafiacie na kurwiarza zdradzajcie go ile wlezie, a jeśli na porządnego

Polecane posty

Gość czarna dupa

to szanujcie jak skarb

Każda kobieta zdradza. A czym bardziej wartościowy, męski facet to z większym porożem chodzi.

Gość czarna dupa
porzadnych sie nie zdradza, tylko kurwiarzy i zrozum to wreszcie chlopcze

Gość NIELUBIEGIER
nie prawda. ja bylam z meska dziw..ka i go zdradzalam a teraz mam wartosciowego faceta przy ktorym nawet o zdradzie nie pomysle

Kobiety są strasznie zakłamaną płcią. Zawsze wymyślają usprawiedliwienie dla zdrady. Tylko mężczyźni mają na tyle jasny, twardy kodeks moralny że zdradę zawsze uważają za najgorszą rzecz, dla której nie ma koliczności łagodzących.

Gość czarna dupa
ale nie ma po co byc wierna dla takiego rozumiesz to czy nie. on sam nie ma moralnosci

Gość czarna dupa
oczywiście inteligencja dominika nie pozwoli na zrozumienie tego

Gość wania z drągiem za pociągiem
piszecie tak jakby wszystkie kobiety miały nienaganną moralność i zdradzały tylko skurwieli szczerze w to wątpię

Gość czarna dupa
nie wiem jak inne, nie znam mentalności wszystkich, ale nawołuję do zdjęcia klapek z oczu i pozbawienia złudzenia tych skurwieli, że są najlepsi

My mężczyźni wychodzimy z założenia, że warto być dobrym człowiekiem i dawać pozytywny przykład nawet wtedy, gdy druga osoba na to nie zasługuje. Dlatego nawet jak trafimy na niewierną kobietę, a każda taka jest, to nasza moralność nigdy nam nie pozwoli zdradzić.

Gość moskala
"Tylko mężczyźni mają na tyle jasny, twardy kodeks moralny że zdradę zawsze uważają za najgorszą rzecz, dla której nie ma okoliczności łagodzących." taaaaa bo faceci to święci i wcale nie zdradzają ty Dominik chyba jakiś sfrustrowany chodzisz czyżby cię która zdradziła? jak mnie wku*wia takie podejście. są kobiety które zdradzają i te które tego nie robią, z facetami jest tak samo. ale nie wmawiaj ludiom że tylko kobiety i ze wszystkie kobiety takie są.

''taaaaa bo faceci to święci i wcale nie zdradzają ty Dominik chyba jakiś sfrustrowany chodzisz czyżby cię która zdradziła? jak mnie wku*wia takie podejście. są kobiety które zdradzają i te które tego nie robią, z facetami jest tak samo. ale nie wmawiaj ludiom że tylko kobiety i ze wszystkie kobiety takie są. '' Powtórz jeszcze raz, nie ma wiernych kobiet. Nie ma ani jednego wyjątku, każda zdradza.

prawda jest tak ze jesli kobieta jest usatysfakcjonowana zwiazkiem to nie ma potrzeby latac na boki. problem zaczyna sie, gdy jej czegos brakuje. i tu kolejny problem bo kobieta zmienna jest i trzeba wyczuwac jej zmienne potrzeby :)

Gość niebieskooki-blondas nl
Będę pamiętał o tym temacie przy następnej lasce ;)

chociaz oczywiscie sa wyjatki nalogowych pszczolek, ktore za mlodu przyzwyczaily sie do bzykania na roznych kwiatkach

to uświadom sobie własną mentalność piszesz żeby szanować porządnego faceta ale nie miała byś nic przeciwko zdradzaniu jak by sobie zasłużył ( okazał się skurwielem ) taka właśnie jest wasza mentalność nie macie godności i nigdy jej nie miałyście tym właśnie różni się mężczyzna od kobiety

Gość moskala
Ja wychodzę z założenia że jak jest niefajnie i nic się nie da z tym zrobić to należy się rozstać a nie znajdować sobie na boku kochanka i tyle ale nie powiem ze nie życzyłam niektórym facetom by zakochali się w kimś kto ich potraktuje tak jak oni traktowali kobiety. i po co generalizować? wbrew pozorom jest wiele całkiem udanych niezdradzających się związków wbrew opinii o kobietach typków jak Dominik. ten kto zdradza obojętnie czy kobieta czy mężczyzna i obojętnie czy robi to bo ma ochotę czy zemsty za zdradę - jest słaby moralnie

dominik1000 w uczuciach nie ma regul i musisz sie z tym pogodzic. niech Twoje zle doswiadczenie nie przeslaniaja Ci calego horyzontu zwiazkow damsko-meskich. w zyciu trafiasz zarowno na porzadnych jak i zepsutych ludzi - tak na kobiety jak na mezczyzn. nie ma co generalizowac, a chyba warto miec troche optymizmu w sobie zeby nie stac sie takim zgorzknialym zawodzacym, narzekajacym i osamotnionym typem pozbawionym nadziei :/

No jak nie warto :P

Gość czarna dupa
wy macie godność ? dobre sobie. juz widzialam w temacie "czy to zdrada?" ja to mam w dupie, bo i tak nie uprawiam seksu bez milosci, ale nie dziwie sie kobietom, ktore zdradzaja skurwieli

A ja się dziwię cały czas :P

''juz widzialam w temacie "czy to zdrada?" Szkoda że natura nie obdarzyła kobiet inteligencją. Każdy się zorientował, że tamten temat to denna prowokacja, oprócz kobiet.

to nie pisz o szanowaniu bo marnie z tym u ciebie

Gość czarna dupa
dominik idąc Twoim tokiem myślenia, twierdzę, że niezależnie od prowokacji każdy taki jest bez wyjątku

Gość czarna dupa
ja sie szanuje skarbie, ale nie szanuje nieszanujacych sie. rozumiesz już czy na chiński przetłumaczyć ? :*

czyli szanujesz się zdradzając własnego faceta a to ciekawy sposób

Gość czarna dupa
co za inteligenci... gdzie ja napisalam, ze zdradzam wlasnego faceta ? wy kurwiarze mozecie mu jedynie stopki calowac

Bez sensu ta dyskusja... Jak i sam temat. To nie jest na poziomie i nie pasuje do młodych ludzi na poziomie...