Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna dupa

jeśli trafiacie na kurwiarza zdradzajcie go ile wlezie, a jeśli na porządnego

Polecane posty

Gość wania z drągiem za pociągiem
nawołujesz do tego no to chyba jednoznaczne z deklaracja do gotowości zdrady oczywiście w ramach szacunku do własnej osoby czyli bez połyku

Gość czarna dupa
nie dyskutuj dziecko, bo i tak nie zrozumiesz

Gość niebieskooki-blondas nl
Dziwne to ((;)))

Gość czarna dupa
tak bardzo sie puszczasz, ze sie zbulwersowales ?

Gość czarna dupa
to bylo do wani

Gość niebieskooki-blondas nl
No ale czarna dupo ( :D ) po co takie tematy? :o

Autorka szuka aprobaty reszty kurewek, które zdradzają, że dobrze robi. Ale doznala szoku bo spotkała się z krytyką i zmieniła sens tematu.

Gość czarna dupa
już mnie to wkurza, takie gadki typu "jak suka nie da to pies nie wezmie", jakies smieszne metafory z kluczem i zamkiem, czas powiedziec koniec i wziac sprawy w swoje rece. ponizyc ich jak najbardziej sie da

Gość czarna dupa
dominik kurwo jebana nie zdradzam, a jak nie umiesz czytac do won do podstawowki

Gość aha i achh
czarna dupa ma rację, i mam w dupie ze ktoś uwaza inaczej :P :D

Gość eewd43344d4234
nie wsadzajcie wszystkich kobiet do jednego wora. ja od 6 lat jestem wierna :) tzn od poczatku związku

Gość eewd43344d4234
a czarna dupa jest zdrowo pieprznięta, jak ktoś cie zdradza to poszukaj innego. po co byłby mi związek gdybyśmy obydwoje sie zdradzali? weź co za patologia. :O:O:O lecz sie ja powiem inaczej niż ty: bądźcie wierni i będziecie mogli czuc sie wartościowi, kochani i w porzadku :) ja sie tak czuje

Gość eewd43344d4234
kobiecości w tobie tyle co w przepoconym trampku :O

Gość czarna dupa
co was obchodzi moja kobiecosc ? nie musze przed wami sie popisywac

odpowiedź do topicu !!! jest na odwrót ..porządni są zdradzani, kurwiaże mają ten magnez przyciągania i ... to oni są górą !!!

odpowiedź do topicu !!! jest na odwrót ..porządni są zdradzani, kurwiaże mają ten magnez przyciągania i ... to oni są górą !!!

Gość czarna dupa
a po drugie nikt mnie nie zdradza. moj mezczyzna jest porzadny po prostu mam dosyc tych wszystkich chojrakow ktorzy wydaja sie sobie fajni a sa zwyklym scierwem do wypuszczania spermy

Gość aletalaskajestlgupia
czarna dupa to jakas jebana szmata.. nie ma po co gadac z takimi pierdolonymi szmatami na dodatek mega pustymi a tekst 'jak suka pies nie wezmie' jest pieknym stwierdzeniem I KAZDA KOBIETA TO POTWIERDZI, ze tak wlasnie jest... ty widocznie masz cos nie pokolei w glowie, skoro uwazasz, ze jest inaczej:O apropo klucza i zamka... postawił bym piwo temu kto to wymyślil, idealnie to zobrazował.. tą roznice miedzy facetami a kobietami no coz... wiem, ze was to boli jebane szmaty, prawda jest taka, ze facet majacy duzo kobiet jest kozakiem, wy natomaist szmatami.. i wasze biadolenie na kafeteri NIC NIE DA :):):)

Gość czarna dupa
ty jestes pusta kurwa i scierwem a o takiej kobiecie jak ja mozesz pomarzyc

Gość czarna dupa
a szmata to twoje 2 cm miedzy nogami, ja nie musze sie kurwic tak jak ty :P

Gość aletalaskajestlgupia
pomarzyć to możesz szmato o takim gościu jak ja ale na marzeniach kończy sie twoje pragnienie.. nigdy nie bedziesz miala nawet w polowie takiego faceta jak ja twoj (i oile taki istnieje, bo szczerze w to watpie) to musi byc niezla zdesperowana ciota, ze z takim gównem sie zadaje :O pewnie ruchać sie chce chłopakowi, a zadna inna go nie chce to sobie używa na twoim dupsku czarnym i tyle

Gość kanał
No tak jak facet zdradzi to ma wyrzuty sumienia i jeszcze przeprosi. Jak baba zdradzi to jeszcze facetowi wciska kit że to jego wina.

Gość czarna dupa
hehehe dziecko dziecko :D sluchaj to ze jestes szmata a probujesz obrazic mnie to nie dziwie sie, w koncu jak ktos powie przykra prawde to nic innego nie pozostalo, bo nie ma sie konkretnych argumentow :P i prosze cie chlopcze nie rozsmieszaj mnie, bo tacy jak ty sa do odstrzalu...wiec mozesz sobie podnosic samoocene jedynie na kafe ;)

Gość dennnaaaa
czarna dupa akurat typ dobrze prawi wiec zamknij ryj pasztecie

Gość czarna dupa
niech zgadne jestes chlopem, a na dodatek.......:D

Gość dominik1000,
Ty albo jesteś zdrowo walnięty, albo trafiałeś na wyjątkowe suki w swoim życiu. pozdrawiam.

Gość kanał
Brak sensu czarna dupo. Na samym początku postu Twoje pierwsze słowa" jak traficie na kurwiarza to zdradzajcie. Już nie chodzi o ten ciąg dalszy. Zatrzymaj się tu. Chcesz się puszczać i komu zrobisz na złość ? Kurwiażowi czy siebie przedstawisz jako pannę puszczalską. Nie używam brzydkich słów na określenie takiej pani. Są dwa słowa: 1. Prostytutka - bardzo ciężko pracuje. Szacunek dla niej 2. Kur...wa to już charakter bywa i męskiego rodzaju. A więc jeżeli chcesz zdradzać kurwiarza to w jakim charakterze będziesz występować Nr 1 czy Nr 2? Jeżeli mi to wyjaśnisz wtedy już nie będę miał wątpliwości co do Twojej osoby.

Gość sorrydoliores
ona tego nie zrozumie... jest szmata i nie moze sie z tym pogodzic szkoda zdrowia i klawiatury na tak puste denne laski