Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwa1985

Imię dla chłopca

Polecane posty

Gość AnnaNataliaP.
A Filipek? Może nawet nazwałabym tak synka, ale będę miała córeczkę ;).A, podobają mi się jeszcze; Antoni (Antek), Igor, Szymon, Alan, Oskar, Daniel, Leon, Kamil, Wiktor, Mateusz i Kacper. Powodzenia życzę ;).

Gość jkhgc
jak można nazwać dzieciaka olivier i to jeszcze przez V??/ znam kilku olivierów- w głownej mierze to - dzieciak elektryka po zawodówce, bezrobotnej znajomej z osiedla (do szkoły nie bło jej po drodze) i jeszcze takiej jednej parki- on murarz a ona wielka inteligentka to jako jedyna w rodzinie studia skonczyła... ludzie to imie jest dla osób które maja jakieś kompleksy.. same w życiu nic nie osiągnęły więc dzieciaka chca na siłę wyróżnic. Najbardziej mnie rozwala jak ta inteligentka mówi do mnie że jej olivier jest przez "v". Równie dobrze bylo trzeba go kevin lub brian nazwać (PGR wzywa)

A my właśnie czekamy na naszego maluszka (17 tydzień ciąży) - syn będzie miał na imię Julian, a córka Judyta (po matce chrzestnej - mojej najlepszej przyjaciółce :)))) albo Zosia. Nie przejmuję się tym, że komuś może się nie podobać :)

Gość prawie już mężatka
filip i michał

prawie juz mezatka - polecam Michał :) Sama bym tak chciała nazwać naszego syna, ale mąż tak ma na imię i się nie zgadza, bo mówi, że się mylić będzie :)))

Gość shesalady
Filip, Oskar, Sebastian, Maksymilian mi się podobają najbardziej ;D

Gość beata ropuszka
A mnie podoba się Kajetan i ju z :)