Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Drogie mamy czy wasze dzieci w te upały też mają potówki. Moja mała cały czas chodzi tylko w bodach na krótki rękaw a i tak ma potówki na plecach

Gość tylko pytam.............
nie zakładaj bodów tylko zwykłą koszulkę i spodenki. to bardziej przewiewny strój :)

Gość martus2302
Kup batystowy kaftanik!!!

Gość moja ...........
2 latka biega po domu w samych majtkah ( na boso ) i tez co rusz jest spoona i ma potowki zwlaszcza na karku ( bo nie chce miec spietych wlosow ) robie jej chlodny prysznic co 2 h ( glowe tez mocze ) a kark smaruje maka ziemniaczna ( bardzo lagodzi ) autorko radze zdjac dzieku to body niech bedzie w samym pampku i rob czeste kapiele i dawaj duzo wody do picia

Gość moja ...........
autorko ...a plecki przemywaj czesto woda przegotowana i smaruj zwykla maką ziemniaczana - nie zakladaj nieczego niech bedzie miala plecki gole

Gość ewra erwa
u mnide to samo ! w samych majtasach lata po domu i potówki są ! Na noc posypuję ją zasypką alantan plus i rano prawie nie ma, ale do południa znowu sie pojawiają ... kolezanka powiedziała ze jej dziecku zeszły po smarowaniu kremem bambino z pantenolem . dzisiaj na noc posmaowałam , zobaczymy ...