Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szpilka100

Urlop w lesie sosnowym-znacie ciekawe miejsca?

Polecane posty

Nie muszą być ekstra warunki.Ot pokój do spania i tyle. Chcemy z mężem,jak zwykle,wziąć plecaki i jechać gdzieś na odludzie.Nawet do jakiegoś gospodarza.

Gość mmmmmmmmmmmmmm
blaa

Ja mieszkam na Śląsku.W zeszłym tygodniu byliśmy w Pokrzywnej.Ale tam lasy mieszane i kupa kleszczy.Jak coś znajdę,to Ci dam znać:-)

tylko ze my z wawy i chcemy gdzies w miare blisko bo mało wolnego mamy. a na sląsku to sie nie znam:( ale na waszym miejscu atakowałabym góry bo je kocham

Ja też,ale w górach raczej trudno o lasy sosnowe.Szukajmy dalej,przecież są takie miejsca!

wiesz co? jak jestescie ze śląska do jedźcie do czech. tam jest od cholery sosnowych lasów. znam przecudowne i przewspaniałe miejsce i jest tam bardzo tanio (teraz co prawda podrożało, jak bylismy 2 lata temu to wszystko kosztowało jakieś śmieszne grosze)

W ogóle na to nie wpadłam! No nieee... ,najciemniej pod latarnią :-))) Ale nazwę miejscowości możesz podać,może akurat to będzie TO?

http://www.malydum.penzion.com/pl.php dobra wiadomośc, ceny sie nei zmieniły wioseczka leży pod samym Spicakiem, jedzonko serwują przepyszne, jest super klimat i atmosfera. Milan(właściciel i nasz przyjaciel) jes świetny, gada po polsku i często umila gościom czas. pewnie sie załapiecie na wieczorne biesiady całej wioski w knajpce pod pensjonatem ze śpiewami i grą na gitarze;)

Gość nickonicko2010
możep oszukaj w Google pensjonatu w Borach Tucholskich?albo osiedla domków na wynajem w tym terenie:) ... http://tnij.org/fajneubrania

Gość Pomiechowek i okolice
No i z wawki niedaleko :)

Śliczne dzięki za namiary Diabełku.:-) A w Google też nadal szukam.Chcemy mieć co najmniej dwie takie bazy wypadowe,żeby tam wracać i jednocześnie nie znudzić się w jednym miejscu. No,super.Nawet nie myślałam,że tak prędko ktoś pomoże.Jeszcze raz dzieki!

na prawde polecam, moja rodzina jeździ tam od lat i co roku jest fajniej. no i wspaniała atmosfera jeśli zdecydujecie sie tam pojechać to po powrocie napisz mi prosze maila jak było:) bellatriks_l@wp.pl (to jest małe el a nie duże i):)

Gość Pomiechowek i okolice
Dowiem sie to i napisze. Ale naprawde szczerze polecam.:) wiem ze jest agroturystyczne gosp. w Kosewku nad Wkra. cudowne miejsce.