Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..Barmanka..

CLUB CAFE!!!!!

Polecane posty

Był sobie dwupoziomowy dom. Na parterze mieszkała rodzina białych, a na piętrze - murzyńska. Pewnego wczesnego popołudnia w dom trafiła zabłąkana rakieta z pobliskiego poligonu. Pytanie: Która rodzina zginęła?

w afryce podczas meczu zabito sedziego... bo jak pokazal zólta kartke to wszyscy mysleli ze to sucharek.

Kawały o murzynach jeszcze ujdą, ale do Zydów bym się przyczepiła. takie to moje poczucie humoru marniutkie. Breslau..

no ja generalnie i jednych i drugich nie ten teges tym bardziej, że jednym z moich najlepszych kolegów jest murzyn a i pewnie żyda bym wśród znajomych znalazła

Idzie gościu ulicą i widzi opartego o drzewo rzygającego murzyna -Co, zaimprezowało się wczoraj...? -Nooo, kurde, aż za bardzo! -No i co trochę się przesadziło...? -Aaaaah, prawda niestety...! -No i pewnie chciałbyś do domu? -I to jak! -To dawaj, podsadzę cię...

no ja generalnie i jednych i drugich nie ten teges tym bardziej, że jednym z moich najlepszych kolegów jest murzyn a i pewnie żyda bym wśród znajomych znalazła blondynke, ksiedza, jasia, ruska, polaka, niemca tez?

blondynke, ksiedza, jasia, ruska, polaka, niemca tez? :D zrozumiałam aluzję :P :D no ale nic nie poradzę na to, że jedne jakoś tak mnie odrzucają a inne nie

wiecie co zrobił jego ojciec, gdy dowiedział się, że syn będzie grał w Reprezentacji Polski? spadł z drzewa i złamał ogon